Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  Senior Member Expert
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  United States of Terra
  Posts
  1,091
  Posts Thanks / Likes

  Default Fotbal - Euro 2016, preliminarii - Componenţa celor nouă grupe.

  Grupa A.

  Olanda
  Cehia
  Turcia
  Letonia
  Islanda
  Kazahstan

  Grupa B.

  Bosnia
  Belgia
  Israel
  Tara Galilor
  Cipru
  Andorra

  Grupa C.

  Spania
  Ucraina
  Slovacia
  Belarus
  Macedonia
  Luxemburg

  Grupa D.

  Germania
  Irlanda
  Polonia
  Scotia
  Georgia
  Gibraltar

  Grupa E.

  Anglia
  Elvetia
  Slovenia
  Estonia
  Lituania
  San Marino

  Grupa F.

  Grecia
  Ungaria
  ROMANIA
  Finlanda
  Irlanda de Nord
  Feroe

  Grupa G.

  Rusia
  Suedia
  Austria
  Muntenegru
  Moldova
  Liechtenstein

  Grupa H.

  Italia
  Croatia
  Norvegia
  Armenia
  Azerbaidjan
  Malta

  Grupa I.

  Portugalia
  Danemarca
  Serbia
  Bulgaria
  Albania

  Pentru desemnarea urnelor, UEFA a tinut cont de rezultatele nregistrate la Cupa Mondiala din 2010, Campionatul European din 2012 si preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

  Din considerente de televizare, Anglia, Germania, Italia, Spania si Olanda au facut parte din grupe de cate sase echipe.

  Chiar daca este calificata din postura de tara organizatoare, reprezentativa Frantei a fost repartizata in grupa de cinci echipe, astfel incat sa dispute meciuri amicale contra formatiilor care "stau" la fiecare etapa.

  UEFA a stabilit ca Spania nu va putea evolua in aceeasi grupa cu Gibraltar, iar Armenia cu Azerbaidjan, din considerente politice.

  Primele doua echipe din fiecare grupa se vor califica la turneul final, la fel si formatia cel mai bine clasata pe locul trei, luand in considerare meciurile cu reprezentativele de pe locurile 1, 2, 4 si 5 din grupele respective. Celelalte opt echipe de pe locul trei vor sustine meciuri de baraj in noiembrie 2015 pentru cele patru locuri ramase.
  http://www.youtube.com/watch?v=92QzUojy0bM / Richard Marx - Right Here Waiting. / ,,Cel care nu a escaladat un munte, nu cunoaste inaltimea..cerului !'' / Radio Jemne Melodie, Radio Country, Radio Istok Bor, Vlajna Radio, Radio Valea Moravei, Kiss Plus Radio, Radio Energy, Magic FM, Star FM. / ,,Iubirea este unicul sport care nu moare cand se stinge lumina, dimpotriva ...se intensifica!'' / ,,Daca ai sufletul mare, multi..ti-l calca in picioare... ! ''/ http://www.youtube.com/watch?v=LIgrLTZwjos / ENDLESS LOVE .. Mariah Carey & Luther Vandros / ,,Frumusetea sufletului se masoara-n calitatea faptelor nu in cantitatea ...vorbelor !'' / ,,Romania, nu e
  doar pamantul pe care pasim ci si cerul de deasupra noastra.'' / ,,Bunul Dumnezeu nu ne cere sa reusim ci vrea doar sa incercam din tot sufletul.'' Maica Tereza de Calcutta. / ,,Cand viata e blanda cu noi, nu trebuie sa ne intrebam...de ce...'' / http://www.jemnemelodie.sk/ / ,,Mergi inainte iar daca acel ceva sau cineva pe care-l cauti, nu exista inca fii convins(a) ca Bunul Dumnezeu il va crea intradins pentru a-ti rasplati indrazneala !'' / http://www.shoutcast.com/radio/Vlaska.

 2. #2
  Junior Member Teacher
  Join Date
  May 2005
  Posts
  491
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Calificare usoara , ca si asigurata , de pe locul 3 dupa barajul cu Slovacia 1-1 si 0-0 acasa gratie autogolului slovac din primul meci..
  Accesul la baraj a fost posibil numai datorita sitiuatiei politice din Finlanda care a fost nevoita sa se retraga dupa scandalul dovedit cu Insulele Feroe..

  Bile rezervate de pe acum.. Locul disputarilor meciurilor va fi la Paris datorita solicitarilor etnicilor romani adresate UEFA..

 3. #3
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 2006
  Location
  Germany
  Posts
  351
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Exact ca la CM.2014 din Brazilia.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top