Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: Techwood S7110E

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    BELGRAVISTAN
    Posts
    613
    Posts Thanks / Likes

    Default Techwood S7110E

    Receptor satelit HD aprope nou cu 12 luni garantie. DVB-S/S2,MPEG4 ;avand processor BROADCOM BCM7325 , are LAN (placa de retea); CAM Nagravision incorporat ,are loc ptr. CAM , prin USB se poate inregistra

    cumparat de la Elstar Oradea in garantie la cutie cum a venit

    pret 60 ron + transport

    contact PM

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    BELGRAVISTAN
    Posts
    613
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    am doar 1 bucata ( pt cei care au intrebat daca am mai multe )

    pt inca 10 ron se mai da si un cablu HDMI-HDMI 3m





    Last edited by Phenom; 18th February 2014 at 13:11. Reason: poze

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    BELGRAVISTAN
    Posts
    613
    Posts Thanks / Likes

    Default

    VANDUT !

    se inchide

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mergea cardul Digi in el?
    SHALOM

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    BELGRAVISTAN
    Posts
    613
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu am probat ca nu am Digi dar e pentru satelit nu e pt cablu .

  6. #6
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Pachizdan
    Posts
    2,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by isr2002 View Post
    Mergea cardul Digi in el?
    nu merge,poate in viitor daca or scoate card+cam

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,696
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dat fiind ca la nagra e nevoie si de rsa aparatul are rsa pentru HD+ .Asa ca nu merge cardul de la nici un alt provider.Eu am incercat cu tivusat si nimic.



 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top