Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default Help semnal DM800SE

    Ajutati-ma cu o solutie va rog daca o mai am;
    Se da un Dm800 se clona cu un triple tuner ca in imaginea alaturata cu o problema
    de care nu mai scap deloc, imi apar macroburi pe ecran mai tot timpul dar mai ales
    pe polaritatea Verticala, si pe Orizontala imi face figuri dar mai rar, mentionezi
    ca pe Cablu functioneaza fara nici o problema.
    Am schimbat cu tunerul lui cu care am luat simplu doar de satelit BCM4505 si totul
    functioneaza perfect.
    Stiu ca e o problema Hardware dar nu le am cu electronica, o solutie ceva daca mai e.
    si o mica precizare scoate pe Verticala 12,60 si pe Orizontala 17,30.
    Va multumesc anticipat...
    In rest numai bine....








  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    488
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe spatele tunerului ai vre-un condensator electrolitic? Daca da, schimba-l, ai sanse mari sa mearga.Oricum s-a mai scris aici,trebuiesc schimbati condensatorii.La mine nu mai mergeau progamele HD, restul era ok. Cine se gandea ca de la condensator nu mai merg HD-urile

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da parca am vazut una, maine o sa o schimbi, va tin la curent, dun mersii de info..
    In rest numai bine..

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am rasucit in toate partiile, mai exact am schimat condesatorii , la un magazin de specialitate am relipiit tot ce se putea si nu merge deloc functional 100% mai exact pe SATELIT merge ok pana reintroduc cablul de la RCS-RDS din acest moment incepe freezuri pe SATELIT, in momentul in care scot cablul de la RDS totul revine la normalitate dar pe CABLU tot timpul functioneaza ireprosabil.
    Am pus si un filtru pe cablu care sa-mi filtreze curentul de pe cablu si sa lasa sa treaca doar semnalul dar nimic...
    Nu mai am rabdare si o pun la vanzare..
    MENTIONEZI PE CABLU MERGE FUNCTIONAL 100% FARA NICI O PROBLEMA ..
    Nu e shop dar pretul e 40 +transport..
    In rest numai binee..

  5. #5
    escroc sentimental Teacher
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Suceava
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...deci să înteleg că nu funcționează concomitent >>Cablu și Satelit<< .. da?, dacă tunerul l-ai verificat scoarță in scoarță, atunci te sfătuiesc să verfici și alimentarea, verifică-i tensiunile, verifică-i condensatorii de pe placă...
    Never trust a man who says, "Trust me."

    dm800hd se,dm500s,offset 1.0m->13e-16e-19e,offset 0.8m->1w,offset 0.8m->39e

  6. #6
    un simplu user Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scuze ca iti raspund cu intarziere, in sensul ca ai vandut deja tunerul, dar datorita serviciului nu prea mai am timp pt. butonat pe forumuri, probleme similare am avut si eu cu un TV Blaupunkt cu tuner DVB C/T + tuner DVB S/S2. Problema s-a rezolvat prin impamantarea (legarea la priza de pamant) a treselor (ecranajului) cablurilor coaxiale.
    AVIZ CELOR CARE INTAMPINA ASTFEL DE PROBLEME ( FENOMENE OZN IN ELECTRONICA ) MAI ALES PE PARTEA DE TV CABLU.
    Marea majoritate a instalatiilor TV cablu din Romania Nu sunt impamantate !
    1 x DM800SE + 1 x Offset 0,9 m + 1 x LNB Inverto Black Ultra 0,3dB + 1 x H-H mount DM 2400
    UPC Ro (FocusSat) Full & FreeSat Ro

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @eddyg mersii de info ca e pe drum urmatorul tuner si voi vedea daca face aceeasi figuri, si daca da inseamna ca impamintearea la cablu e problema..

  8. #8
    un simplu user Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mare atentie, a nu se folosi nul-ul pe post de impamantare, cum mi-a fost dat sa vad de multe ori, impamantarea trebuie sa fie impamantare.
    1 x DM800SE + 1 x Offset 0,9 m + 1 x LNB Inverto Black Ultra 0,3dB + 1 x H-H mount DM 2400
    UPC Ro (FocusSat) Full & FreeSat Ro

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top