Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Default dreambox si gigabit router

    salut!Am un router tp link tdw 8970 gigabit si nu reusesc sub nici o forma sa conectez dreamboxul dm800 si dm500 la internet!am incercat si adaugarea ipului manual dar fara rezultate!ma puteti ajuta cu ceva idei! va multumesc!

  2. #2
    member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dm 800 ai incercat :

    use DHCP : no
    Ip adress : 192.168.1.xx
    network : 255.255.255.0
    use a gateway : yes
    gateway : ip router gen 192.168.1.x



  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am ncercat și nimic!,am restartat și routerul și dreamboxul după ce am pus setările!

    Inviato dal mio HTC One X utilizzando Tapatalk

  4. #4
    member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica cablul , verifica cu alt cablu , verifica cu alt router , ce imagine ai oe 1.6 sau oe2 ?



  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cablul e ok, cu routerul vechi merg perfect amndouă, eu cred că e vreo setare a noului router dar nu mi dau seama care!

    Inviato dal mio HTC One X utilizzando Tapatalk

  6. #6
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hello,
    Vezi că este posibil să-ți nu meargă de la setările Dynamic DNS (din router) - bifează mizeria de căsuță Enable DDNS și trebuie să-ți apară Connection Status:
    Succeeded!
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu prea vad ce legătură are dynamic dns cu faptul ca dreamboxul nu și ia ip! O sa ncerc și asta dar nu cred ca asta e problema!

    Inviato dal mio HTC One X utilizzando Tapatalk

  8. #8
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am crezut ca pe extern nu te poti conecta....
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi, am rezolvat - am schimbat routerul! (cred ca era cablul care nu era compatibil cu routerul!)

    Inviato dal mio HTC One X utilizzando Tapatalk

  10. #10
    member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adriano222 View Post
    Mersi, am rezolvat - am schimbat routerul! (cred ca era cablul care nu era compatibil cu routerul!)

    Inviato dal mio HTC One X utilizzando Tapatalk
    Pai nu ti-am zis asta de o saptamana ? Cu asta trebuia sa incepi....bine ca merge



 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top