Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    192.168.0.1
    Posts
    1,277
    Posts Thanks / Likes

    Question Focus Sat (UPC) Serbia ?

    Pe TP-ul 12149 V 28000 1W sunt o serie de canale pentru Serbia.
    http://ro.kingofsat.net/pack-focussat.php

    Se pregateste un nou DTH pentru sarbi sau canalele se pot deschide inca de pe acum cu un anume card Conax ?

    Cu cardul din RO nu avem posibilitatea sa deschidem canalele respective. UPC are pe de alta parte DTH-uri oficial doar in 4 tari: Cehia, Ungaria, Slovacia si Romania.
    http://www.upcdirect.com/

    Deci care e misterul ?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Vutcani, jud. Vaslui
    Posts
    361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se deschid in share acele canale

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    192.168.0.1
    Posts
    1,277
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Share, share...dar ce operator este si cu ce card se deschid ?
    Ori sunt destinate exclusiv unor operatori de cablu ?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Vutcani, jud. Vaslui
    Posts
    361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sunt codate nagra3 & conax. din pacate alma s2200 al meu nu-mi arata de ce operator apartin ci doar cine le urca : ESS

  5. #5
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    UPC are pe de alta parte DTH-uri oficial doar in 4 tari: Cehia, Ungaria, Slovacia si Romania.
    Moldova nu?
    ----------------------------------------------

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Vutcani, jud. Vaslui
    Posts
    361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da. si in moldova este Focus Sat Moldova. www.focussat.md

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sunt canale din fostul Digi Croatia si parca era vorba ca raman aici pana muta antenele pe 16E-ca au schimbat operatorul de up-link e altceva.

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    192.168.0.1
    Posts
    1,277
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar sunt transmise si in Conax si in N3...le-au folosit si alti operatori inseamna.
    Apropo de Moldova, a testat cineva reincarcarea cardurilor Conax din RO cu cartele de reincarcare din MD ?

  9. #9
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Canalele sunt din Serbia si apartin de Digi Serbia, aceste canale au fost pe transponderul 12607 care acum apartine celor de la Slovak Telecom, codarea este conax si nagra, sper ca sunteti lamuriti acum.
    Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
    Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top