Buna seara tutorial video cu Redline TS 200 se poate pune pe sait
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.
Buna seara tutorial video cu Redline TS 200 se poate pune pe sait
Si eu sunt interesat de aparat dar asteptam mai multe detalii , ma intereseaza mai mult partea de internet ce se poate vedea ( filme online )etc
un tutorial video cat mai complet cred ca ne-ar lamuri mai bine pe toti
ms
"Orice obstacol are in el si bucuria omului care il va depasi"
ok incercam.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Fara ilustratie sonora.Multumim domnului mihaip
[SIGPIC][/SIGPIC]
Intrebare: AU Conax?
cit e de sensibil tunerul si care e pragul minim de demodulare?lista de transpondere/frecvente cum se actualizeaza fara sa stearga cele existente?cite linii c,n sau g suporta?am vazut ca are si emu,cum se incarca si cu ce extensie?
DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black
tuner bun ia sr 1500 fara probleme
transponderii se pot introduce manual in lista deja existenta prin adaugare
emu merge bine pe biss,via2,5/2,6 seca2 dar face freeze pe celelalte sisteme de codare
key se baga dupa procedura expusa in prima pagina a threadului cu extensia txt.bin
ma refeream la emu/liniile c merg brici stabil fara probleme
sky uk/sky de merg unse/3 linii c ok
care e numarul maxim de programe memorate?blind scan e eficient?fisierul cu extensia .bin cu ce se poate modifica/edita?merge si ca server?
DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black
nicule crezi ca putem scoate loaderul?intreaba daca e bun pentru 200+
http://www.uydukurdu.com/forum/showt...si-129015.html
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)