Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Junior Member Junior
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  May 2013
  Posts
  1
  Posts Thanks / Likes

  Default Intrebare DM 800 SE + HH Amiko DM3800

  Salut,

  Am urmatorul set-up: DM800se clona + montura HH Amiko DM3800. La reception settings folosesc USALS.

  Ideea este ca DM-ul nu muta antena decat daca merg initial la positioner setup / positioner movement si deplasez manual antena est sau west sau goto 0. Exit, Zap back to service? Yes. Dupa care totul este ok si pot muta pe orice satelit.

  Dupa 10-15 min., aceeasi problema. Ca sa pot schimba satelitul, trebuie din nou sa merg la setup / positioner setup, etc... -> positioner movement sau goto 0.

  Vreo sugestie despre cum as putea remedia aceasta problema sau de unde s-ar putea trage comportamentul?

  Multumesc

 2. #2
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Feb 2013
  Location
  DB
  Posts
  162
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Salut. In urma cu ceva timp am avut si eu si am folosit un dm800 clona si un strong hh cu un offset de 1,2. Ma tot chinuia problema asta cu schimbatul satelitului. La mine era chiar mai grav cand il apuca nebuneala o ducea la capat ori in est ori in vest. Prea multe variante nu ai in sensul ca mai mult decat sa-l resetezi manual de afara si apoi sa vezi ce se intampla nu prea mai poti face multe. Asta nu e parte de soft. Buba la mine a fost insasi motorul. L al meu se dusese partea electronica cu limitarea est-vest. El are acolo in interior 2 cip-uri nu prea ma pricep la electronica sa-ti explic asa in termeni cum s-ar zice....dar mai pe romaneste la mine nu prea mai stia ce sa faca cand ai dadea dreamul comanda cu usals. Daca il duceam manual eu in est sau vest mergea apoi pt ca deja era ca si cum i-as fi aprins lumina in camera cum s-ar zice. ai aratam eu care-i est si care- vest. A mai durat asta vreo 2 luni dupa care nu a mai vrut. Il duceam eu manual la o pozitie si daca incercam sa-l mut cu dreamul se ducea ori in vest la capat de tot ori in est la fel. Deci nu vreau sa te dezamagesc dar cel putin la mine asa a stat problema si a fost rost de altul nou. Mai incearca si poate reusesti sa-l dai pe brazda dar eu zic ca nu dreamul e problema ta.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top