Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default XBMC + twin tuner enigma2 receiver

    Salutare.
    Se dau urmatoarele date:
    - receptor E2 twin tuner
    - XBMC-1 instalat pe un device situat in alta incapere
    - XBMC-2 instalat pe un device situat in alta incapere
    Intrebarea este daca E2 face fata la cele doua XBMC-uri in acelasi timp si daca se misca bine.
    A incercat cineva? Daca da, pe ce receptor? Cum isi aleg XBMC-urile care tuner sa il foloseasca? Mai ales daca unu este folosit de receptorul E2(ma gandesc ca in stb nu invarte HH-ul).
    Eu am incercat dar nu merge bine. Am un receptor mai vechi cu un singur tuner si ma gandesc sa fac upgrade la twin.
    Daca nu a incercat nimeni pana acuma cu doua XBMC-uri poate se incumeta cineva sa faca testul asta.
    Multumesc.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pare ca tu vrei sa faci din carutza, mertzan cu coviltir

    E2_vtunerd--->

    /dvb/adapter0 portxxx
    /dvb/adapter1 port:yyyy

    --->XBMC_vtunerc(tvheadend)+oscam

    si iti mai trebuie un tuner pt conserva: lol
    Relaxeaza-te... daca poti!

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default

    caruta...mertzan...coviltir...
    Nu vreau sa trag cabluri in toate camerele si nici sa cumpar cate un receptor pentru fiecare camera. xbmc-ul este deja disponibil in fiecare camera(rpi).
    if99nrg, solutia propusa de tine e testata sau e teoretica?
    Recunosc ca nu m-am gandit la vtuner. Am incercat doar cu LiveTv, plugin Vu+/Enigma2.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by montura View Post
    Intrebarea este daca E2 face fata la cele doua XBMC-uri in acelasi timp si daca se misca bine.
    Cum isi aleg XBMC-urile care tuner sa il foloseasca?
    Livetv face singlecast streaming si traficul e imens, uita-l.

    http://www.nessiedvb.org/forum/viewtopic.php?f=11&t=7

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multam fain, o sa incerc.

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by if99nrg View Post
    Se pare ca tu vrei sa faci din carutza, mertzan cu coviltir

    E2_vtunerd--->

    /dvb/adapter0 portxxx
    /dvb/adapter1 port:yyyy

    --->XBMC_vtunerc(tvheadend)+oscam

    si iti mai trebuie un tuner pt conserva: lol
    Nu trebuie enigma2 box pentru ca vtunerd sa fie functional.
    Se poate utiliza un tuner dvb instalat pe un linux inclusiv pe router. Sau atasat la rpi.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai era vorba ca deja exista e2...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top