Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 93
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Batcave
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default Amiko Mini HD Combo

    http://www.digitalsatelit.ro/amiko-mini-combo.html

    Vreau sa-mi cumpar un receiver DVB-S2 nou, pana acum aveam unul care nu mergea in DVB-S2.
    Il folosesc mai mult la tara si nu prea am internet deci nu ma intereseaza sharingul sau alte aspecte ce tin de internet.
    Am un motor H_H si cartela TVR, care banuiesc ca merg cu acest receptor.
    Vad ca are si tuner DVB-T2 (ar fi ceva mai ales ca peste 1 an ar trebuie sa intre in functiune emitatoarele), si DVB-C (daca l-as conecta la cablul tv UPC ar merge, se deschide ceva?).
    La capitolul suport software sta binisor.
    Per total ar fi bun, mai ales ca nu depaseste 300 ron.
    Este ceva mai bun decat acesta? L-a testat careva, cum se comporta cu cartela TVR, cu H_H, merge sa-l testez pe cablu la UPC Digital ?
    Welcome to the real world !

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Motorul merge bine pe el.Pe cablu scaneaza canalele necodate deci daca uPC transmite necodat le receptionezi.
    Cartela TVR ar trebui sa mearga deoarece are cititor universal.Merge bine si pe DVB-T canalele le poti memora pe aceasi lista cu satelitul.
    PS. merge acceptabil si ca client.
    Totusi e cam mic si telecomanda enorma.



  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    M-ar interesa cum merge youtube pe acest receptor avand placa de retea de 10 Mb.Multumesc.

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ruleaza doar clipurile SD, cele in format HD le reda cu intreruperi. Playerul nu recunoaste diactriticele pt subtitrare.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Batcave
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu e nicio problema daca acest aparat foloseste mufe Video CVBS output, Audio L/R output pentru conectarea la tv ?
    Pe satelitiI mai slabi cum se comporta ? gen BARD 26'E.
    Opticumul 7100 pe antena de 100 scoatea semnal acceptabil. Locatia Suceava.
    Frecventa 11495 V 44100-9/10 QPSK de pe 27,5'E sau 11044 V 44950 de pe 53'E sau SR sub 2000 merg pe Amiko HD Combo ?
    Welcome to the real world !

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici o problema, doar ca pe Video CVBS nu ai semnal HD, doar SD.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Batcave
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Interesant e ca are si tuner DVB-T2...
    Welcome to the real world !

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Batcave
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default



    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Nici o problema, doar ca pe Video CVBS nu ai semnal HD, doar SD.
    Si nu pot vedea TVR HD, TF1 HD, M6 HD ... ?
    Welcome to the real world !

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ba da, le vezi, dar nu in HD!

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Batcave
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A deci HD-urile le vad ca pe SD-uri, bine ca se vad asa, ca nu tv full Hd la tara, insa conteaza sa se vada asa cum sunt, chiar si pe un amarat de tv.
    Vad ca are separat cablu HDMI, cu asta merge full HD.
    Last edited by napster1; 5th February 2014 at 12:11.
    Welcome to the real world !

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru raspuns!

  12. #12
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Pachizdan
    Posts
    2,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe cablu l -a probat cineva?

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Cluj
    Posts
    219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lighean View Post
    pe cablu l -a probat cineva?
    Merge foarte bine pe Digi-cablu.

  14. #14
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se comporta foarte bine pe cablu, rcs. Si pe sat este destul de stabil dar software este abia la inceput, necopt. Daca este folosit strict ca receptor de cablu sau sat, este ok. Aplicatiile disponibile nu ruleaza asa cum ar trebui(gen youtube, webtv), iar media playerul este slabut, mai ales la filme. Conexiunea wi-fi este functionala, duce o montura h-h.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Il am si eu de cateva zile si pot spune ca se misca foaarte bine pe digicablu RCS. Chiar si meniul este acceptabil, "deschide" ireprosabil tot fara sa faca vreo diferenta. NU vreau sa ii fac apologia aici, nici nu am cum, insa pentru ce l-am luat eu este foarte bun.
    Totusi am doua nelamuriri pe care sper sa le rezolv cu ajutorul vostru:
    1. din stand by cand il pornesc astept cam vreo 20-25 de secunde ca sa porneasca - pare ca boot-eaza de fiecare data. Eu nu inteleg de ce dureaza atat de mult. La voi se intampla la fel? (adica daca am selectat sursa la TV pe HDMI si pornesc si Amiko, stau 10-15 sec pe ecran albastru cu mesajul "lipsa semnal" apoi imi apare mira de la receptor cu un HDTV mare pe fond albastru, mai sta putin si apoi imi apare canalul - toata tarasesnia asta dureaza cam 20-25 sec; la DM800 trece din stand by pe pornit in 2 sec)
    2. poate ca este o setare de rezolutie sau ceva de genul dar, ca sa fiu mai exact, sigla de "HD" de la ProTv care acum este in partea dreapta nu se vede integral; adica "D"-ul este putin in decor, spre exterior, pe cand, mod normal, de la "D" mai ramane spatiu pana la marginea din dreapta a imaginii.
    A, si inca o intrebare. Citind pe la sectiunea receptoare HD am vazut ca in cazul unui Amiko CHD-8240 CICXE PVR acesta da probleme mari pe partea de alimentare cu 216V pe HDMI si Scart; imagine cu macroblocuri. Ati patit asa ceva la Mini Combo?
    Am sa-l supun unui test pe satelit dar si pe dvb-t si am sa revin cu info.
    Last edited by tdy_sat; 28th February 2014 at 10:25.

    Cheers BADE !



 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top