Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default Kaon KSF-ES 270 CO

    Cum se seteaza receptorul Kaon KSF-ES 270 CO pentru 2 sateliti (19.2E + 0.8W). Merci

    Un prieten, a primt din Romania acest receptor, eu incerc sa-l ajut cu setarile(prin telefon), dar nu gasesc manualul pe net. Merci
    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ca meniul e la fel ca la oricare kaon oficial focus,la cautare canale te duci pe satelitul care care vrei sa-l setezi,ex thor 6 si aici la diseq ii atribui poarta 1 sau A,apoi te duci pe astra si atribui poarta 2 sau B si dai scanare.

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by paduraru View Post
    Vezi ca meniul e la fel ca la oricare kaon oficial focus,la cautare canale te duci pe satelitul care care vrei sa-l setezi,ex thor 6 si aici la diseq ii atribui poarta 1 sau A,apoi te duci pe astra si atribui poarta 2 sau B si dai scanare.
    A folosit metoda respectiva, dar dupa scanare, primul satelit dispare. Merci.
    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu dispare,doar ca doar el ramanae selectat.Dupa scanare pe un program se apasa ok si de aici trebuie selectat cu butoanele colorate(nu ma stiu exact care,cu rosu cred) ambii sateliti.Daca nu te descuri spune si iti dau pasii exacti,doar ca trebuie sa pun un decodor pe tv sa vad exact.

  5. #5
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Receptorul sespectiv are sigur bootloader 6.20 in cazul asta la restart se pierde ori ce tip de configurare.
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita quando gli uomini hanno paura della luce.


  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gobi2000 View Post
    Receptorul sespectiv are sigur bootloader 6.20 in cazul asta la restart se pierde ori ce tip de configurare.
    -= Solutie ? =-
    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  7. #7
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu sut, dupa cum se stie boot 6.20 nu poate fii downgradat doar cu jtag... deci petru conaxul milt dorit merg receptoare hd la preturi minime...60-70 eu cu optiune si pentru 19E din pacate sco 230 doar conax si atat....
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita quando gli uomini hanno paura della luce.


  8. #8
    Junior Member Friend
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    38
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gobi2000 View Post
    Receptorul sespectiv are sigur bootloader 6.20 in cazul asta la restart se pierde ori ce tip de configurare.
    Nu are nici o legatura ce zici
    Se poate seta foarte simplu la diseq ce satelit vrei si functioneaza perfect
    diseq 1 = thor
    diseq 2 astra
    samd

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Doar daca se fac modificari de frecvente de catre cei de la focus cand isi face autoscanarea e posibil ca setarile respective sa dispara,dar daca se opreste din meniu autocautare de programe la pornire atunci nu sunt problema,am pus la cineva al doilea satelit pe amos si nu sunt probleme.

  10. #10
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Nu are nici o legatura ce zici
    Se poate seta foarte simplu la diseq ce satelit vrei si functioneaza perfect
    diseq 1 = thor
    diseq 2 astra
    samd
    Serios Cate ai testat in multifed ?
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita quando gli uomini hanno paura della luce.


  11. #11
    Junior Member Friend
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    38
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mister goobi,am 1w si 13e in kaon de ceva timp si nu s-a resetat nimic,sa-ti trimit recul pentru teste personale?

  12. #12
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Care kaon il ai ? resetarea se produce la restart...
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita quando gli uomini hanno paura della luce.


  13. #13
    Junior Member Friend
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    38
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am un ksf280

  14. #14
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci cu confudam apele ksf e cu totul alta mancare de peste, pe laga toate astea am scris clar bootloader 6.20 ceea ce tu nu ai !
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita quando gli uomini hanno paura della luce.


  15. #15
    Junior Member Friend
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    38
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gobi2000 View Post
    Deci cu confudam apele ksf e cu totul alta mancare de peste, !
    Scuze ca am confundat
    am inteles din primul post ca este vorba de un ksf 270

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top