Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default Ciudatenie Dream 800se

    Salutare baieti!

    Pun receptorul in stand by, dupa cateva minute antena o ia din loc pe alt satelit. Repornesc receptorul, nu pot receptiona decat canalele de pe un anumit transponder ca si cum receptorul ar inregistra desi nu o face. Singura metoda de a iesi din impas este sa restartez enigma.
    Toate astea dupa ce m-am jucat putin cu functia de inregistrare.
    Vreo idee cineva? Mersi mult.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ori ai pus tu sa inregistreze ceva pe alt satelit ori se joaca altul cu antena ta.eu as schimba parola din dm

    Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

  3. #3
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Reinstaleaza imaginea si schimba parola.
    Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
    Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

  4. #4
    Banned Friend
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by discodotcom View Post
    Salutare baieti!

    Pun receptorul in stand by, dupa cateva minute antena o ia din loc pe alt satelit. Repornesc receptorul, nu pot receptiona decat canalele de pe un anumit transponder ca si cum receptorul ar inregistra desi nu o face. Singura metoda de a iesi din impas este sa restartez enigma.
    Toate astea dupa ce m-am jucat putin cu functia de inregistrare.
    Vreo idee cineva? Mersi mult.
    Am patit si eu pe 7020Si SD, cu Gemenii.
    se ducea pe alt satelit, la repornire, sau cand butonam pe lista canale
    solutia a fost - instalare imagine noua, si multa atentie la lista sateliti activi, salvata la Goto X [pe care sa o vada imaginea ]
    E1 era imaginea

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am schimbat parola, se pare ca acum pot receptiona dar antena tot o ia din loc. Am impresia ca AndroidDreamer de pe tableta imi acceseaza receptorul ocazinal. Vom vedea, multumesc si va tin la curent.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai cumva pluginul enigmatv instalat?

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu, dar misterul s-a lamurit, după cum am presupus AndroidDreamer accesa receptorul , prostul de mine uitasem să ''omor streamul VLC''. După un restart totul pare să fie ok. Mersi mult băieți.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    enigmatv este tot un plugin ptr stream. si la fel mi sa intamplat si mie.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top