Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: Flycccam full

  1. #1
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default Flycccam full

    Unde il pot gasi?Am vazut ca site-ul chinezului nu mai exista.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Flycccam nu mai este folosit de mult timp.Foloseste Hadu,ultima versiune 0.127

  3. #3
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe hd haddu imi ridica semnificativ gradul de utilizare al procesorului.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti incerca asta:http://cs-kingdom.eu/showthread.php?...racked-Version!

    nu stiu daca mai merge,parca avea o eroare.Scaneaza-l online sa nu aiba gandaci.Il poti descarca de aici:http://www.2shared.com/file/C1HBU6XQ/wi__m26C.html

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai este folosit dar doar de cei ce au licenta platita si nu au schimbat cumva win ori pc de cand au cumparat licenta.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce aici, nu-l cunosc, fiindca eu doar vplug si nwemu. Dar daca se pune problema de licenta, tralala, faci un image cind merge totul corect, inainte sa-l instalezi, si dupa aia il tot evaluezi, tragi imageu din nou, iar evaluezi, tot asa.
    1m Offset AL (68,5°E - 31,5°W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ActuatoRRRR View Post
    Ce aici, nu-l cunosc, fiindca eu doar vplug si nwemu. Dar daca se pune problema de licenta, tralala, faci un image cind merge totul corect, inainte sa-l instalezi, si dupa aia il tot evaluezi, tragi imageu din nou, iar evaluezi, tot asa.
    Daca nu stii cu ce se manca mai bine taci.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top