Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default Intrebare pentru cei din Deutschland legata de Kabel Deutschland

    Ce sistem de codare folosesc pe cablu?
    Am un CAM CI+ pe care scrie Videoguard de la respectivul căblar. Folosesc cumva si sistemul african de codare Nwagra 2?
    Merci
    Hackernicu
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai terminat de tras cablu din germanica pana acasa?

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nicule cam tarziu te-ai trezit/n2 era pe 23,5 est cindva/acu e con/nds pe 9 est

  4. #4
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da pe cablu in Germania? Vreau sa stiu daca e videogarda in simulcript cu nwagra zwei.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satenicu View Post
    Da pe cablu in Germania? Vreau sa stiu daca e videogarda in simulcript cu nwagra zwei.
    -= en-de-es =-
    functioneaza si cu vechile
    CI+ Modul NAGRA
    prin 2010 foloseau si
    CI+ Videoguard
    Last edited by -=SAT=-; 14th January 2014 at 02:38.
    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La KabelBW am inteles ca en de es, la Kabel Deutschland nu stiu eu is in sufragerie Kabel BW in dormitor Satellit.
    1m Offset AL (68,5°E - 31,5°W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si ma tot intreb daca keyle alea ce tot apar pentru Unitatemediu merg cumva pe ceva.
    1m Offset AL (68,5°E - 31,5°W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    260
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Functioneaza pe cablu,inca decodeaza Protvintl / tv Romania si citeva programe straine.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    260
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci daca se Mai vad inseamna ca mai merg in symulcrypt cu nagra2

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top