Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,953
    Posts Thanks / Likes

    Default cccam, de ce atitea intreruperi?????

    am cccam pe dm800, dar si intreruperi de si pot sä fac cu nervii, de ce ?
    am S02, dar citeodatä trece pe share, de ce
    am pus prio pe 1702, dar degeaba

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am aceasi problema numai ca S02 este cittita de ozcam, odata pe zi observ ca a picat cccam. Sunt in contoinuare la cautarea uni reboot script, ptr DM.

    Ce imagine folosesti?

  3. #3
    46,57 N 26,90 E Teacher
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    RO
    Posts
    151
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se poate instala plugin crontab si e rezolvat.Inclusiv restart de 3c de cate ori si la ce ore. Succes.
    VU+SOLO2, VU+ZERO, TRIAX TD110, INVACOM 0.3dB, MTI Blue Line 0.3dB AP8-T2BL, DM 2800, 68,5E-30W, SONY KDL 55W808C, PANASONIC 46PY85
    Nu ştiu, nu cred sau nici nu ştiu ce să mai cred!

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sebi1791 View Post
    Se poate instala plugin crontab si e rezolvat.Inclusiv restart de 3c de cate ori si la ce ore. Succes.
    Ms am sa incerc.

    THK

  5. #5
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,953
    Posts Thanks / Likes

    Default

    folosesc Newnigma
    am observat cä si restartarea de 3c nu ajutä, numai un newstart.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu va plingeti de problema asta , ptr ca si la mine pe Debian mi sa intimplat

    Si cum am rezolvat - am luat toate celea adica configul si l-am pus pe batrinul Dream 500
    siii merge no Problem

    @sebi cu - ´´ Se poate instala plugin crontab si e rezolvat.Inclusiv restart de 3c de cate ori si la ce ore. ``

    aici ma contrzic cu tine- ptr ca problema nu este reolvata- daca iti face asta de 5-6 ori /zi- se bucura Clienti de ai tai

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asa ma chinuiam si eu cu un 800 . am "periat" la sange configul si am redus numarul de linii sub 25 , dupa care a mers foarte bine . de fapt cred ca se stie ca 800-le a fost sensibil tare la numarul de peer .

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu nu am atatia, si totus probleme

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    737
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai exista si btkmon care verifica parca dinn 30 in 30 de sec daca ruleaza cccam si daca nu ruleaza il porneste

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Desi sunt 2 factori principali pentru blocaje dese pe CCCcam : 1-providerul de net al 2-lea un peer care creaza trafic mare, nu puneti vina pe receptoare sau pe emulatoare.
    @ badboy si eu am un card de S02 Sky DE cu CCCam 2.3.0 si 7 clienti maxim pe el, desi s-a mai sris pe aici ca cardurile de S02 nu duc multi clienti acatati deodata pe acest card..
    Inceaca sa faci restricii pe acest card....
    In rest numai bine...

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    In gura lor..
    Posts
    1,155
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Rezolvarea consta in mutarea sitemelor pe oscam. Ce tot mai pierdeti vremea cu rahatcam asta de 3 parale.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Germania
    Posts
    128
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vorbeste si picollo ca un om mare si de fapt e un........picollo
    ma mir ca nu va trimite pe wiki sa mai cititi..

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1. Pune-l pe wlan duce mai multe linii/carduri...
    2. Nu lua carduri in hops 2 de care nu ai nevoie, la fel nu le da reshare la toata lumea. foarte posibil c-a cineva sa aiba 150-500 linii.
    3. Urmareste traficul la fiecare peer, cu c*caminfoPhp; De ex. daca unul isi pune linia ta C in oscam, goodbay NO Reshare...
    4. Pune cardul pe un smargo+ ( argolis am eu ) deschide intotdeauna de pe card ecm stabil 0,6s. Cu el in slot am ecm 0,9s.
    Nu stiu cate sloturi usb are un dm800, poate cu un usb-hubs se rezolva in cazul in care nu are 2 sloturi necesare pentru wlan si smargo. ( folosesc wlan stick original dmm scurt functioneaza si de la etaj )...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top