Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 39
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default Codec pentru HD?

    Hi!

    Mi-am luat un TBS 5925, ieri a ajuns si tot incerc. La SD merge normal dar la HD tot sacadat. Am un sistem Pentium 4 3,2 GHz 1 GB RAM si placa ATI AIW X800 cu 256 MB, pe cutie scrie ca ar ajunge 3 GHz pentru HD. Am incercat cu Progdvb si codecuri am incercat ffdshow, si Elecard, amindoua sacadeaza. Ce codec sa mai incerc?
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  2. #2
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

  3. #3
    Complicated & Antisocial Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    792
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Foloseste ac3 pentru audio si pentru video codec-ul de la ciberlink. Asta e combinatia cea mai buna de codec-uri pentru pc-ul tau.

    Testat pe p4 3ghz 512 ram si minimum 256 ram video.

    Incearca sa eliberezi ram-ul de alte programe ce ruleaza in fundal, gen: winampa, nero check, messenger etc.
    Cumpar/colectez Caut TT-connect S2-3600/Pinnacle PCTV Pro 452e

    Vand

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am installat codecurile de cyberlink, in dvbdream am zis la Einstellungen, Video, add installed codecs, zice system has been scanned for codecs and no new compatible codecs found. Dupa aia le-am inregistrat toate alea cu .ax cu regsvr32 si dvbdream tot nu le gaseste.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok, in Progdvb le gaseste, dar in hd tot sacadat e.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  6. #6
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu folosesc dvbviewer si merge uns. Progdvb e cam praf, dvbdream merge bine dar are buba de care zici, parca smartdvb mergea bine si e si la liber. Mytheatre e iarasi ok.

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bun, o sa incerc si cu smartdvb. Sau tre sa instalez Powerdvd 13 Ultra complect? De unde il iau, ce stiu sigur ca e curat? La ei pe pagina e doar un downloader, nu prea vreau asa. Am gasit unu complect cu tot cu rezolvare, dar nu stiu daca e curat fiindca setup.exe e 129165 KB, powerdvd_13.0.3520.58_patch_dvd131120-01.exe 170055 KB, si k*y*e* de 192 KB, nu stiu daca e curat.
    Last edited by ActuatoRRRR; 9th January 2014 at 14:15.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  8. #8
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mie imi functioneaza excelent doar cu codecurile din linkul de mai sus.Nu e necesar sa instalezi powerdvd.

  9. #9
    Complicated & Antisocial Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    792
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ActuatoRRRR, incearca si lav filters merge bine si cu acele codec-uri.

    Totusi, asigura-te ca ai codecurile ori de la ciberlink ori de la lavfilters selectate in programul cu care lucrezi.

    Pune si un printscreen la aplicatie si la task manager sa vedem ce si cum.

    dovnload lav filters:
    https://code.google.com/p/lavfilters/downloads/list
    Cumpar/colectez Caut TT-connect S2-3600/Pinnacle PCTV Pro 452e

    Vand

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La dvbdream la HD am la CPU 100% egal ce codec dar la HD nu recunoaste pe cyberlink, la progdvb recunoaste cyberlinku si la hd dar tot sacadeaza, ce sa fie, cu 3,2 GHz ar trebui sa mearga. Cyberlink poate nu e activat hardware acceleration, tre sa vad.

    Si e normal pe transpondere unde am cu DVB-s 1.3 semnal de 90% si calitate de 100% cu TBS 5925 sa am semnal de 60% si calitate de 52%?
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  11. #11
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru decodare hardware trebuie sa ai dxva bifat la cyberlink filters. Indicatorul de semnal este pur orientativ insa el difera si de la driver la driver pentru aceeasi placa, ce sa mai zic de la un model la altul.

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La semnal asa se intimpla, si da, daca am bagat un amplificator inline a fost semnalu 74% si calitate 25% si tot mergea.

    Acuma cu HDul daca am placa HD vreau sa ma si uit la HD, am dat 244 Euro pe ea, mai tre sa mai testez si cum merge la skynet, am jucarie noua, na, dar vreau sa mearga cum ar trebui.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In general pt HD se recomanda procesor single de 3.4 si probabil asta e problema avand in vedere consum proc.Nu stiu ce sistem de operare ai ,dar la w7 EVR face diferenta.La indicator de semnal vezi minim la cat ai imagine stabila.Pt XP e recomandat AltDVB macar pt teste si concluzii.Tot la XP merge ProgDVB din seria 4.

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Win XP SP3 cu toate updateurile, si la runtimes si la .NET pe cutie scrie ca pentru HD trebue 3 GHz, eu am P4 de 3,2 GHz mai gasesc eu ce o fi, sper, services am deactivat cam toate de care nu am nevoie. Progdvb din seria 4 i-mi placea mai mult, da, dar nu are device pentru TBS 5925. Ala, 4.48 folosesc pentru dvb-s si skystar2.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alexandria
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Esti la limita cu specificatiile pentru HD.Imi aduc aminte ca din motivele astea acum 7
    ani am trect de la un Athlon xp 3200 + Venice la un Opteron x2 120 cu doua nuclee.Ambele daca nu ma insel, la vremea lor bateau in multimedia Pentiumul 4.Placa video era Amd x1300.Incearca si cu un core avc in loc de cyberlink.Si neaparat activeaza dxva si debifeaza pe la deinterlacing cam tot.Ai torrentul aici : xttp://search.4shared.com/postDownload/LhBQFENp/CoreCodec_-_CoreAVC_Profession.html

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top