Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor server local

    salut,
    pot face un server local fara sa am DNS? care sa functioneze numai in casa la mine? am incercat cu ip-ul de la dreambox sa fac linie dar nu imi functioneaza,daca stie cineva il rog sa ma ajute si pe mine.
    multumesc.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Nedelea,Prahova
    Posts
    107
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca ai un router poti face serverul local fara probleme.

    pui in cccam.cfg al serverului urmatoarea linie:

    F: test test
    poti pune orice user su parola doresti

    in cccam.cfg al clientului pui linia:
    C: 192.168.1.8 12000 test test
    192.168.1.8 =ip server
    12000 = portul serverului care trebuie deschis in router
    atat ip cat si portul trecut de mine sunt orientative.poti folosii ip si portul pe care il folosesti tu.

    sper sa intelegi si sa-ti fie de ajutor

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci este obligatoriu sa deschid port? aici vroiam sa ajung,pentru ca functioneaza cu port deschis dar fara port nu functioneaza,credeam ca este vreo smecherie si merge si fara port in local,teoretic receiverele sunt legate intre ele prin lan (swich) fara a trece prin router si ma gindeam ca nu trebuie port deschis

  4. #4
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    NU trebuie nimic deschis atata timp cat foloesti IP la hostname si nu numele DNS
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci este dat asa : C: 192.168.1.68 user paswd in receiver client si F: user paswd in receiver server si nu functioneaza mai trebuie facuta vreo configuratie undeva ca nu vrea sa mearga

  6. #6
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai la client trebuie sa ii pui si portul de la cccam-ul server. Tu crezi ca clientul ghiceste pe unde sa comunice cu server-ul?

    Trebuie sa pui in server

    F: user pass

    si in client

    C: ip port user pass
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tocmai aici este problema ,de ce sa treaca prin portul deschis in router daca receiverele sunt legate intre ele prin swich

  8. #8
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai nu trece prin router. Orice program client - server comunica prin port/port-uri. CCcam-ul de pe server functioneaza prin portul 12000 default sau care il setezi tu in cfg, iar daca vrei ca cccam sa functioneze si pe internet faci port forward la portul 12000 din exterior catre serverul ccccam din spatele router-ului. Ca sa comunici in acelasi LAN (intranet) nu trebuie sa ai deschis nimic in router (da fapt nici nu ai nevoie de un router pentru un intranet), dar in client trebuie sa ii spui port-ul pe care functioneaza server-ul, altfel clientul nu stie cum sa comunice cu server-ul. Probabil ca habar nu ai de functionarea soft-urilor client server si de aia nu reusesti, mai mult te si incapatanezi sa nu incerci ce ti se spune. Daca vrei sa reusesti trebuie doar sa faci ce ti sa scris mai sus. Daca nu vrei sa fi sanatos.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Pai nu trece prin router. Orice program client - server comunica prin port/port-uri. CCcam-ul de pe server functioneaza prin portul 12000 default sau care il setezi tu in cfg, iar daca vrei ca cccam sa functioneze si pe internet faci port forward la portul 12000 din exterior catre serverul ccccam din spatele router-ului. Ca sa comunici in acelasi LAN (intranet) nu trebuie sa ai deschis nimic in router (da fapt nici nu ai nevoie de un router pentru un intranet), dar in client trebuie sa ii spui port-ul pe care functioneaza server-ul, altfel clientul nu stie cum sa comunice cu server-ul. Probabil ca habar nu ai de functionarea soft-urilor client server si de aia nu reusesti, mai mult te si incapatanezi sa nu incerci ce ti se spune. Daca vrei sa reusesti trebuie doar sa faci ce ti sa scris mai sus. Daca nu vrei sa fi sanatos.
    da, eu asta nu intelegeam de ce functioneaza cu port in intranet si fara port nu functioneaza,ca l-am facut sa functioneze dar numai dupa ce i-am pus port cum scoteam portul nu functiona si nu intelegeam care este spilul, ca doar nu ieseam pe net,dar uite ca mai este cite unul care stie sa explice si la cei care nu stiu si sunt altii care se dau super eroi si fac numai mishtouri pe forum( nu ma refer la acest thread,aici inca nu a apucat nimeni sa faca mistok), mersi @Stailus, acum am inteles de ce nu merge fara port

  10. #10
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca sa te abti
    GIGABLUE 800HD SE...GIGABLUE



  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iooon View Post
    incearca sa te abti
    vezi ca ai pierdut un "I" nu mai actiona in graba

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top