Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: eroare cccam

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Default eroare cccam

    salutare,

    Intampin si eu o mica problema cu cccamul si poate e cineva care are vreo solutie.

    Am 2 receptoare legate intr-o retea locala cu un card de focus. Mai am unul aflat intr-o alta locatie tot cu un local de focus. Receptorul care nu are card e legat la cele 2 receptoare folosind cate o line C. In timp ce zapez printre canale (de pe receptorul fara card) imi ia din reteaua locala, insa mi se intampla destul de des ca la un moment dat, si numai pe anumite canale (Antena1, N24, Protv Int) sa imi deschide de pe localul din receptorul aflat in locatia remote. Uitandu-ma in logul de cccam ( din receptorul cu localul in reteaua locala) am observat o eroare inainte sa nu-mi mai deschida programul....Eroare e urmatoarea:

    CCcam: interrupt ecm query
    card /dev/sci0 failure from cache

    Practic in momentul cand zapez de pe Antena1 pe alt canal apare acea eroare, apoi cand ma intorc inapoi pe Antena 1 programul se deschide din localul aflat in locatia remote. Si nici ca mai vrea sa deschida din reteau locala (pe acel post), decat daca ignor linia C cu celalalt receptor. cccam.cfg-ul e clasic, nu folosesc setari deosebite. Eu suspectez ca ar fi probleme cu cardul local...dar nu exclud nici varianta cu cccamul.

    Intrebarea mea ar fi , a intalnit cineva o astfel de problema, care ar putea fi cauza?

    multumesc
    Vu Duo + Vu Uno + Optibox EvoM7, 1.8m Al, focussat

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by LUCIAN View Post
    salutare,

    Intampin si eu o mica problema cu cccamul si poate e cineva care are vreo solutie.

    Am 2 receptoare legate intr-o retea locala cu un card de focus. Mai am unul aflat intr-o alta locatie tot cu un local de focus. Receptorul care nu are card e legat la cele 2 receptoare folosind cate o line C. In timp ce zapez printre canale (de pe receptorul fara card) imi ia din reteaua locala, insa mi se intampla destul de des ca la un moment dat, si numai pe anumite canale (Antena1, N24, Protv Int) sa imi deschide de pe localul din receptorul aflat in locatia remote. Uitandu-ma in logul de cccam ( din receptorul cu localul in reteaua locala) am observat o eroare inainte sa nu-mi mai deschida programul....Eroare e urmatoarea:

    CCcam: interrupt ecm query
    card /dev/sci0 failure from cache

    Practic in momentul cand zapez de pe Antena1 pe alt canal apare acea eroare, apoi cand ma intorc inapoi pe Antena 1 programul se deschide din localul aflat in locatia remote. Si nici ca mai vrea sa deschida din reteau locala (pe acel post), decat daca ignor linia C cu celalalt receptor. cccam.cfg-ul e clasic, nu folosesc setari deosebite. Eu suspectez ca ar fi probleme cu cardul local...dar nu exclud nici varianta cu cccamul.

    Intrebarea mea ar fi , a intalnit cineva o astfel de problema, care ar putea fi cauza?

    multumesc
    Eu am avut aproape aceeasi problem‚ luna trecut‚ cu cardul!Toate canalele din pachetul Complet mergeau mai putin cele 3 Antene,N24,Pro Tv-urile si inc‚ citeva canale dar toate din pachetul Familia.Am si descris defectul in acest topic http://www.rdi-board.com/threads/144...focussat/page3 si abia acum cu updateul f‚cut in data de 2 ianuarie si-a revenit complet!Ai posibilitatea s‚ faci update la card in receiverul oficial sau un modul Conax,sau f‚ceai deobicei cu Scam 3.59?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by thomasstar View Post
    Eu am avut aproape aceeasi problem‚ luna trecut‚ cu cardul!Toate canalele din pachetul Complet mergeau mai putin cele 3 Antene,N24,Pro Tv-urile si inc‚ citeva canale dar toate din pachetul Familia.Am si descris defectul in acest topic http://www.rdi-board.com/threads/144...focussat/page3 si abia acum cu updateul f‚cut in data de 2 ianuarie si-a revenit complet!Ai posibilitatea s‚ faci update la card in receiverul oficial sau un modul Conax,sau f‚ceai deobicei cu Scam 3.59?
    Fac doar cu scam3.58. Problema descrisa de tine am avut-o si eu luna trecuta, insa am rezolvat-o comutand pe scam (si si-au revenit canalele). Ceea ce mi se intampla mie cred ca tine de altceva...
    Vu Duo + Vu Uno + Optibox EvoM7, 1.8m Al, focussat

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    In gura lor..
    Posts
    1,155
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema e beleaua de scofalcam asta cu 3c.
    E invata sa deschida mai repede de unde apuca. cauta dupa timpi atata timp cat nu stie prio pe sci
    simplu puneai sa nu ia alea 3 canale de la locala remote ...
    Unde?
    La linia C...

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    Problema e beleaua de scofalcam asta cu 3c.
    E invata sa deschida mai repede de unde apuca. cauta dupa timpi atata timp cat nu stie prio pe sci
    simplu puneai sa nu ia alea 3 canale de la locala remote ...
    Unde?
    La linia C...

    Pai tocmai asta e nedumerirea mea ..ca daca era dupa timpi ar fi trebui sa ia din reteaua locala.
    Partea cu ignoratul celor 3 canale pe cealalta linie nu o vreau...ca la nevoie daca nu mai merge cardul din reteaua locala sa ia din cel remote.

    merci
    Vu Duo + Vu Uno + Optibox EvoM7, 1.8m Al, focussat

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    In gura lor..
    Posts
    1,155
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate e cineva care are vreo solutie[COLOR=#333333]
    http://www.streamboard.tv/oscam-addons/timeline]Solutia e aici!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top