Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default wireless de la UPC

    Domnilor,

    Aveti careva internet wireless de la UPC?. Daca , da , ce fel de router este si cam care e puterea de emisie.
    Ma intereseaza daca la o casa asigura semnal bun si stabil pe o distanta de vreo 8-10 m prin 3 pereti de caramida si un planseu din beton ?

    Multumesc
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    432
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am eu cu modem TEHNICOLOR TC 7200 (http://www.youtube.com/watch?v=2bvcwtqRIRk) + abo de 100Mbps. Puterea de emisie pe 2,4GHz @ 150Mbps (are si 5GHz) iti asigura semnal bunicel intr-un apartament de 2-3 camere fara probleme (oricum este cam de nivelul unui TP-Link sau D-Link cu doua antene de 3dBi). Daca o sa-l plasezi undeva la mijlocul casei tale cred ca va face fata fara probleme.

    LE. Mai exista ceva modem Thompson cu wifi care are antene externe si la ala poti schimba antenele de 3dBi cu care vine cu unele mai mari de 5 sau 8dBi.
    Last edited by onutd; 3rd January 2014 at 13:02.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tot un Tehnicolor am si eu cu abonament de 120.De 3 luni de cand mi l-au instalat nu l-am restartat niciodata.In privinta semnalului nu e prea stralucit,depinde si unde il plasezi in casa.O varianta ar fi,daca vrei acoprire mare un modem normal si un TP-Link TL-WR1042ND.Merge si varianta cu modelul Thomson cu wifi de la ei,dar am impresia ca nu prea le mai folosesc in ultimul timp.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu sunt in domeniu , lamuriti-ma cum e cu sistemul modem normal si modem tp;link ?
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top