Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default imagine pentru Golden Interstar HD FTA

    Ceau si La Multi Ani tuturor!Cu ceva vreme in urma am postat un mesaj legat de receiverul Golden Interstar HD FTA.Ieri am descoperit ca in sectiunea de Update/Backup are si optiunea de Image Upgrade.Puteti sa-mi spuneti ce imagine ar fi compatibila cu receiverul meu?Multumesc anticipat

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,
    mai jos se afla link-ul catre versiunea din Octombrie pentru acest receptor.
    Acesta contine atat optiunea de PVR cat si optiunile pentru Key, respectiv CCcam si Newcamd.
    Pentru cele doua meniuri speciale se apasa tasta Meniu si apoi 6666 (apare meniul pentru key) apoi se tasteaza 7777 si apare meniul de CCam/Newcamd).
    http://golden-media.legion.name/view...php?f=30&t=313

    Pentru dongle USB WiFi, softul receptorului recunoaste numai urmatoarele cipuri de retea:
    -Ralink 5370
    -RT5370 cu Novatek Chipset
    -Ralink RT3070L

    Numai bine.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc mult.Daca imi spui pe ce site sa caut un CAM sau Newcam,keys am inteles ca nu prea se mai folosesc...

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ....hmmm, pentru CCcam trebuie sa ai o linie "inchiriata"
    Poate vreun coleg de pe forum te poate ajuta cu o linie pentru test,ca sa vezi cum merge, apoi ... ti-o inchiriezi....
    Numai bine.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ceau.Buna idee doar ca eu nu am decat iesire USB pentru wireless.Ultima data cand am instalat o imagine am gasit optiunea CAS.La ce se refera?Mi-ai spus ceva de doua meniuri speciale.Asta e pe bune?Eu am incercat si nu mi-a mers...

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...pai vezi sa nu ai versiunea originala, ca nu are patchurile de CAM. Incarca versiunea din Octombrie. CAS mai inseamna emularea de CAM prin soft (genul receptoarelor "CAS embeded"). Stima.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am gasit si optiunea de CAS dupa ce tastez 6666.Nu vad decat lista de canale free,codificate,etc.Cele vizibile momentan.Daca tastez 7777 nu se intampla nimic.Dupa ce am instalat imaginea e bine sa ramana conectat la internet wireless sau nu?

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Menu Sat Instalation: 6666 este intrare in meniul de key

    Menu Sat Instalation: 7777 este intrare in meniu CCCam + Newcamd

    Conexiune internet trebuie daca utilizezi Youtube si/sau decodezi utilizad CCcam ...

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti sa-mi trimiti o poza sau sa-mi explici exact fiindca eu daca formez 6666 imi scrie invalid channel apoi daca dau ok intru in meniu si imi apare in dreapta sus CAS.Acelasi lucru se intampla si daca formez 7777.Ce sa fac in continuare?Multumesc anticipat

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...cauta pe google cu fraza Golden Interstar HD FTA. Vei gasi multe siteuri cu informatii suplimentare.
    Apropos, tastezi Meniu si dupa aceea combinatia 6666 ... 7777.
    Daca nu-ti apare niciun meniu, atunci inseamna ca nu ai o imagine cu patch, ci doar una originala.
    Numai bine.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top