Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default cumpar sursa DM500

    Cumpar sursa DM500 - 12V, 3mA. Prefer sa fie din bucuresti sa o pot testa. Nu vreau vreo panarama. Mai am si eu una care merge bine-mersi insa la reboot nu vrea s-o ia sub nicio forma decat daca se "odihneste" cateva ore bune.

    Multumesc!

    Cheers BADE !



  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deschide sursa si schimba condesatorii din ea .
    poți lua o sursa buna de 12V 5A de la cei care instaleaza dolce.


    Sent from my iPhone using Tapatalk 2

  3. #3
    Member Teacher
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    136
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am eu dar este de 12v / 2a



    Sent from my iPad using Tapatalk

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dm500 merge bine si cu 12 voltii 1 amper(1 amper =1000ma(miliamperi))

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,692
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mmm1967 View Post
    dm500 merge bine si cu 12 voltii 1 amper(1 amper =1000ma(miliamperi))
    Daca nu folosesti motor merge.Cu motor nici o sansa.



  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici o sansa pe naiba, merge chiar foarte bine cu surse de 1 - 1,5A orice fel de motor singura conditie e ca sursa sa nu fie chinezism d-ala ieftin.
    Spre exemplu folosesc de ani de zile susrse d-astea si niciodata nu am avut vreo problema cu ele :

    https://www.alektrotech.de/shop/de/s...v-15a-18w.html

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...da, cu surse de minimum 1,5A functioneaza foarte bine, dar cele de 1A sunt la limita. Daca se utilizeaza surse de 1A pentru alimentarea receptorului impreuna cu motor, riscul este sa se "prajeasca" tranzistorul PMOS din receptor. Am reparat multe receptoare defecte datorate acestui alimentator original ... de 12Volti / 1Amper...

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok, mersi fain pentru sfaturi.
    Momentan nu am in casa decat o sursa de 12V la 400mA cu care nu rezolv problema.
    Daca reusesc sa schimb condensatori ar fi ok daca nu am sa caut sa iau o sursa buna ca mi s-a cam luat de multicel de chinezarisme.

    Numai bine!

    Cheers BADE !



  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...eu unul personal folosesc acest model si sunt foarte multumit de el. Trebuie doar suplimentar cumparat cablul de alimentare (mufa cu doi pini), ca se vinde fara
    http://www.mivarom.ro/catalog/produc...-2000ma-p-5799
    Stima.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sursa dreambox :
    12V / 2A - 35 lei
    12V / 3A - 45 lei

    noi / verificate inainte de livrare prin posta 10 lei

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default

    As dori s stiu dac acest model http://www.mivarom.ro/catalog/produc...-3000ma-p-4742 comercializat de Mivarom ar fi bun pentru un DM 800+motor HH Stab sau trebuie unul mai mare?

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...mai sigur este sa folosesti pe cel de 4A http://www.mivarom.ro/catalog/produc...-4000ma-p-5775
    Pentru 5RON diferenta, eu zic ca-i mai sigur. Inca ceva, la acesta cablul de alimentare este identic cu cel de alimentare PC sau TV (de generatie noua)...

  13. #13
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,692
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De la mivarom cumparati cu cel putin un amper in plus fata de necesar daca vreti sa va tina.Sint chinezarii.



  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ... parca celelalte nu sunt fabricate in "PRC (People's Republic of China)" ...hai sa fim seriosi. Toata piata europeana este invadata de produse "made in China" mai mult sau mai putin calitative. Cel putin eu sunt perfect multumit de aceste alimentatoare cu stabilizare foarte buna. Isi merita pretul, parerea mea.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dagos01 View Post
    ...mai sigur este sa folosesti pe cel de 4A http://www.mivarom.ro/catalog/produc...-4000ma-p-5775
    Pentru 5RON diferenta, eu zic ca-i mai sigur. Inca ceva, la acesta cablul de alimentare este identic cu cel de alimentare PC sau TV (de generatie noua)...
    Am inteles!O s iau pe cel de 4 Amperi.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top