Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default DM 800 se fara sonor

    De azi de la prinz DM 800 se nu mai scoate componenta audio...verificat si apoi incercat de aproape toate variantele...vreo idee de la ce ar proveni lipsa sonorului?
    Rapidist pur singe...

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Constanta
    Posts
    313
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am patit-o si eu de vreo doua ori... scoate-l din priza, asteapta cateva secunde, dupa care reporneste-l.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Mures
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi daca mai este setat pe DVI, sa nu fi sarit pe scart.
    Vu+ Duo 2

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ciontos View Post
    Vezi daca mai este setat pe DVI, sa nu fi sarit pe scart.
    DM 800 se are HDMI...

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by gigi_4476 View Post
    am patit-o si eu de vreo doua ori... scoate-l din priza, asteapta cateva secunde, dupa care reporneste-l.
    tot nu vrea...
    Rapidist pur singe...

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe scart are sonor...sa fie de vina mufa HMDI?
    Rapidist pur singe...

  6. #6
    nuca de cocos Mentor
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    SV.Romania
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intreb si eu........o noua imagine ai pus pe el , poate daca pui se rezolva ?
    OCTAGON SF4008 4K the best receiver enigma2 , VU+ultimo 4K,Vu+solo2,Xtrend9200 , Dream500 S , Sky Star HD2 , Antena 1.8 Circulara Al motorizata, Antena 1.6 Circulara Al Fixa Lnb Twin , 2 Antene 1.2 Ofset Fe Lnb Quad , Antena 1.0 Ofset Fe Lnb Quad , Focus Sat Full HD , FreeSat TVR HD

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus..tot degeaba...
    Rapidist pur singe...

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Titu,Dambovita
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aceiasi problema ca si la tine o am eu. Sa nu te miri de nimic ca am dreamul cumparat de la tine Cred ca tot lotul care l-ai avut s-au de unde le-ai luat a avut the same problem. Face asa si o sa-ti faca din ce in ce mai nasol. SURSA: mufa hdmi sau ceva intern ( electronic ). Dupa ce un electronist a intervenit la mufa hdmi si a incalzit-o putin verificand contactele pe placa de baza a reusit sa-mi faca imaginea ca de sunet nici nu incape discutie. Deci eu am probema de 1 an dar am dus-o asa cu o baterie bagta sub cablul hdmi si fixat intr-o anume pozitie a mers ok. De acum 5 zile s-a terminat nu mai vrea si pace. Sunet din euroscart----imagine din hdmi ( cat o mai merge si asa ca deja cand si cand face figuri si pe imagine ) CONCLUZIA: alt dream ( am vazut ca mai ai unul de vanzare ) si ala fai loc la cimitirul de clone. Nu te acuz de absolut nimic si nici nu pot spune ca nu am fost multumit de dream pina acum dar asta este soarta celor care se bucura la chinezarii...in speta si eu.
    Cu reparatul este o mare ISTORIE as putea spune. Cel care a intervenit asupra clonei este si aici pe site si pot spune ca este un om cu adevarat capabil id: mesteru222.
    Sunt 3 variante:

    1. sa schimbi mufa de hdmi si sa se exfolieze cablajul - - la revedere dream- - - cel putin nici macar imaginea n-o s-o mai ai hd
    2. sa reusesti sa schimbi mufa fara exfoliere dar sa nu fie de acolo problema - - bani aruncati degeaba ( poate fi si altceva elctronic )
    3. sa fie aia problema si sa reusesti

    PS: daca schimbi tu mufa spune-mi si mie ca ma risc si eu daca reusesti. Adica riscul este mai mic tinand cont ca dreamul teoretic ar trebui sa fie din acelasi lot ( aceiasi sursa -fabricant ) cu al tau si deci componentele ar trebui sa aiba aceiasi calitate zic eu.

    Stima !

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este o pura coincidenta ca si tu ai acelasi defect...la cam stiu de unde s-a defectat...
    Vad ca acum postezi sub un alt ID...si stiu de ce...
    Referitor la clona te rog pastreaza decenta si nu sugera ce sa fac cu clona mea...
    Ma opresc aici cu scrisul si acum sti tu de ce...
    Rapidist pur singe...

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Constanta
    Posts
    313
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by paulino View Post
    Este o pura coincidenta ca și tu ai același defect...l
    Referitor la clona te rog păstrează decența și nu sugera ce să fac cu clona mea...
    cnd a cumpărat de la tine a fost bine, nsă acum cnd are o problema cu aparatul de la tine l rogi sa păstreze decența și, eventual, ar fi bine nici sa nu mai posteze pe forum, ca ți fug drac toți clienții...

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Titu,Dambovita
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Domnul gigi_4476 aici nu este vorba de rea intentie si nici de acuze. Pur si simplu s-a intamplat ( poate fi pura coincidenta ) sa patesc acelasi lucru cu dreamul. NU AM ACUZAT si nici nu am cum SA ACUZ Si nu poate fi vorba de anti reclama sau mai stiu eu ce va trece voua prin cap. Pot afirma ca Dnul Paul a fost mai mult decat corect in ceea-ce ma priveste si eu am o datorie morala fata de dansul si a-i promit ca o sa ma revansez in cel mai scurt timp.

    Declar subiect inchis pentru ca deja discutia degenereaza .

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi iesirea video sa fie setata pe hdmi.daca e pe scart o sa iti mearga imaginea dar nu o sa ai sunet.patit si pe dream original
    boy2good

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Titu,Dambovita
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu este absolut nimic de setat. Totul este din mufa hdmi ( cazul cel mai fericit ). La al meu cel putin dupa ce a incalzit lipiturile la mufa hdmi si a facut prima proba mergea si sunetul. Apoi in 10 minute s-a dus tot dupa care a incercat din nou si a reusit sa faca doar sunetul. Dar repet cand si cand si acum face figuri si pe imagine. Apar niste dungi de culoare verde foarte subtiri pe lungimea ecranului la tv dupa care dispare imagine si apre imediat , chestie care se repeta de cateva ori dupa care totul e ok .
    Pacat...receptorul este extraordinar, se misca super si nu am avut niciodata probleme de alt gen cu el. Din pacate anumite subansamble lasa de dorit si asta cred ca este chestie si de noroc.

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum a disparut asa a si aparut sonorul...
    Rapidist pur singe...

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default

    o sa dispara din nou sunetul in curand.la clone dupa cativa ani de functionare condensatorii de 4700 microfarazi la 10 volti de pe placa trebuie schimbati cu valoare mai mare a tensiunii nominale,minim 16 volti.o verificare vizuala a lor poate sa-l identifice pe cel defect dupa umflatura din partea superioara a condensatorului.dupa schimbare dm merge ca nou
    succesuri

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top