Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 49
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy/Cluj
    Posts
    440
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor strong 4355 ci

    am cest receptor de laun prieten si vrea sa schimbe softul sa vada ceva ce se mai poate vedea acum.Eu am mai schimbat la strong dar nu-mi aduc aminte cum si ce sa pun.Va rog mult care stie sa-mi spuna ce sa pun si cum sa procedez ca nu-mi mai aduc aminte.
    Multumesc mult si La multi Ani la toata lumea
    Ilusion.Clarke-Tech 2100/2500/3100/5100,Ilusion,Vantage,AbIpBox,Unixbox,Doulabs importator ,cas3 ,etc....

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    576
    Posts Thanks / Likes

    Default soft

    ai varianta care se pune cu softul restore 4x55, care este mai veche, foloseste meniul original de strong, mai stabila, mai ales cand ai si motor, si softul concord, mai nou, mai bun la capitolul deschidere de programe $, dar instabil si aproape imposibil de folosit cu motor H-H, cel putin din experienta proprie........
    DM800, DM7020, DM500S, KSC-570, SRT4355EVO, Conserve diverse, SkyStar 2 Rev 2.6, Offset 1.2, H-H Strong, Twin Inverto 0.3, 53E - 30W, etc....

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Polul NORD maramures
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default strong 4355

    De ce imposibil de folosit HH.... ?


  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy/Cluj
    Posts
    440
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc la toti si La Multi ani!
    Am incercat dar la sfirsit i-mi da sw update error si fw update error
    ce trebuie sa fac?Trebuie sa instalez altceva prima data?
    multumesc
    Ilusion.Clarke-Tech 2100/2500/3100/5100,Ilusion,Vantage,AbIpBox,Unixbox,Doulabs importator ,cas3 ,etc....

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca cu un restore de 4355 evo ca sa cureti orice alta mizerie de soft din receptor...

    asa vei avea un receptor stabil si full functional....

    PS: Patchul concord lucreaza prost cu HH-ul....aproape imposibil....TESTAT

    Best Regards
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy/Cluj
    Posts
    440
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat de toate dar nu vrea poate sa fie portabilul si xp ca nu mai stiu ce sa fac?de unde sa dau jos niste firmware ca de pe RDI nu pot nu stiu de ce si de pe alte site merge perfect
    Ilusion.Clarke-Tech 2100/2500/3100/5100,Ilusion,Vantage,AbIpBox,Unixbox,Doulabs importator ,cas3 ,etc....

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy/Cluj
    Posts
    440
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si inca ceva am incercat cu Dnup si am schimbat din 4355 in 4125 dar fara emu key si nu mai stiu ce sa fac
    Ma ajuta cineva? multumesc la toti
    Ilusion.Clarke-Tech 2100/2500/3100/5100,Ilusion,Vantage,AbIpBox,Unixbox,Doulabs importator ,cas3 ,etc....

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Polul NORD maramures
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default strong 4355 e

    Incearca cu concorde.


  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default 4355 !

    Buna Stelica !
    Fa un "recover after Concord patch" pentru 4355 ! eroarea pe care ai avut-o o fi fost ocazionala ... reia procedura si va merge !

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy/Cluj
    Posts
    440
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc am incercat de toate am reusit doar sa-l fac 4125 fta si am pierdut suportul ci.Acum vreau sa incerc pe un alt compiuter cred ca e de la portabil ca nu vrea .Daca mai aveti alte idei va multumesc
    Ilusion.Clarke-Tech 2100/2500/3100/5100,Ilusion,Vantage,AbIpBox,Unixbox,Doulabs importator ,cas3 ,etc....

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    576
    Posts Thanks / Likes

    Default 4355

    eu zic sa insisti cu "recover after Concord patch" pentru 4355.
    trebuie sa mearga. sunt doua variante, dupa ce lansezi rest4x55.bat ori trebuie sa astepti, destul de mult cu receiverul pornit, chiar doua minute, pana raspunde receiverul ori, daca nu merge asa, prin alimentarea receiverului dar imediat dupa lansarea programului, incerci repetat, rapid, si pana la urma pleaca. important la orice incarcare este ca la sfarsit sa astepti cateva minute, chiar daca aparent operatia s-a incheiat. in fisierul rest4x55.bat exista un "1" care inseamna "com1" pe care poti sa-l modifici daca e nevoie. o sa incerc sa-ti dau un PM.
    DM800, DM7020, DM500S, KSC-570, SRT4355EVO, Conserve diverse, SkyStar 2 Rev 2.6, Offset 1.2, H-H Strong, Twin Inverto 0.3, 53E - 30W, etc....

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy/Cluj
    Posts
    440
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat cu toate variantele ce am avut pina acum si nimic mai am o sansa sa incerc cu alt compiuter.Acum ca e un 4125 si nu mai am ci am incercat sa fac update la varianta 4125 si tot nu vrea i-mi da errore.Nu mai stiu ce fac?
    Ilusion.Clarke-Tech 2100/2500/3100/5100,Ilusion,Vantage,AbIpBox,Unixbox,Doulabs importator ,cas3 ,etc....

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Polul NORD maramures
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default 4355 E

    Incerca softul concorde , daca nu iti place poti sa faci restore ,altfel degeaba incerci sa faci restore, dar atentie la fiecare operatie (incarcare soft,restore)se porneste aplicatia cu receptorul scos din priza ,dupa ce porneste se introduce receptorul rapid in priza (max. 10 sec.).

    Succes


  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy/Cluj
    Posts
    440
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de pornit porneste aplicatia de la restore dar dupa 30 secunde dispare si tot in acelasi timp se aprinde si ledul verde la receptor acum nu mai stiu ce sa cred.Cum trebue sa fie bine ?care e procedura corecta la care trebuie sa ma astept cind deschid restore sau cind vreau sa pun un nou soft?Ca de ex. cind fac update la asta se deschide i-mi arata toata procedura corecta si cind am raspunsul da erroare.
    Multumesc
    Ilusion.Clarke-Tech 2100/2500/3100/5100,Ilusion,Vantage,AbIpBox,Unixbox,Doulabs importator ,cas3 ,etc....

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Polul NORD maramures
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sint doua aplicatii ,restore1 si restore 2 depinde de portul com la care esti legat ,o folosesti pe care trebuie?
    Aplicatia update se inchide singura dupa terminare. Daca se aprinde ledul verde inseamna ca areusit operatia, incearca totusi intii concordul si apoi restore.



    Succes.


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ajutor ,strong 4355 evo......!!!
    By robinhood in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 15th January 2006, 15:15
  2. ajutor strong 4355 evo
    By gabideka in forum SD Receivers
    Replies: 5
    Last Post: 9th September 2005, 21:55
  3. AJUTOR!!!!STRONG 4355 EVO
    By BLD in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 7th August 2005, 21:10
  4. Ajutor Strong 4355
    By fpacurar in forum SD Receivers
    Replies: 7
    Last Post: 15th May 2005, 11:24
  5. AJUTOR STRONG 4355 EVO!
    By BLD in forum RDI - Satelit
    Replies: 7
    Last Post: 5th January 1970, 04:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top