Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default Am si eu o intrebare referitor SmartTV

    Chei pentru DTHuri nu au aparut, Ce app sa instalez sa ca nevastamea vrea Craciunul pe romaneste, am un Samsung UE40D6500
    1m Offset AL (68,5°E - 31,5°W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  2. #2
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ActuatoRRRR View Post
    Chei pentru DTHuri nu au aparut, Ce app sa instalez sa ca nevastamea vrea Craciunul pe romaneste, am un Samsung UE40D6500
    pai cum cheile sunt pe la alti chelari, eu as zice pe "româneste" sa-ti cumperi un modul Conax cu card Focus pe care sa-l bagi in loc de chei in gaoaza aia din spatele televizorului si cu o antena satelit pe Thor, ai adus România in odaie.

  3. #3
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da poate palynca city e in us si nu prinde thoru
    ----------------------------------------------

  4. #4
    ¨˜”°º member º°”˜¨ ®™ Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O iei pe nevatuica o pui in fatza pc-ului si ai arati care este internet explorer si ai dai adressa asta http://www.cool-tv.ro/ si problema s-a rezolvat. CITETE SI INSTALEAZA DIN AJUTOR GENERAL



  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ia si instaleaza aplicatia SEENOW si vei vedea cateva programe romanesti la liber,iar daca vrei mai mult platesti un abonament lunar de 2-3euro. Merge si pe televizoarele cinema 3D smart tv LG generatia 2013 testat de mine. Detalii gasesti si aici http://www.seenow.ro/faq
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  6. #6
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu ma insel,in afara de OTV si cateva de muzica restul programelor se receptioneaza numai de pe teritoriul Romaniei
    ----------------------------------------------

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aia pe antena ce nu-i codat nu-i problema ca palinca city e in Germania. Era vorba ca a spus cineva ca daca conectez televizoru la internet, atunci ar prinde toate programele romanesti, si nu stiu ce app tre sa pun pe televizor, nu l-am avut niciodata in internet

  8. #8
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai ai Voyo cu canalele trustului Pro si cateva canale proprii si ai SeeNow cu vreo 50 de canale
    ----------------------------------------------

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O sa incerc, ce viteza trebue la internet? Am numai 6000.
    1m Offset AL (68,5°E - 31,5°W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  10. #10
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ar trebui sa ajunga
    La 10 merg io,mai jos n-am incercat
    voyo mere si 1 mega,seenow e mai sensibil
    ----------------------------------------------

  11. #11
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by antenutze View Post
    pai cum cheile sunt pe la alti chelari, eu as zice pe "româneste" sa-ti cumperi un modul Conax cu card Focus pe care sa-l bagi in loc de chei in gaoaza aia din spatele televizorului si cu o antena satelit pe Thor, ai adus România in odaie.
    Am eu si @Laur69,merge brici,face si update la card fara probleme,recomand !

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Astea de pe www.cool-tv.ro cum fac daca nu vreau cu internet explorer? Am instalat sopcast 3.83 si vlc 2.1.2 acuma eu vreau ori din sopcast ori o playlist pentru vlc. Unde gasesc o chlist_live.xml pentru sopcast, in care sint programele romanesti?
    1m Offset AL (68,5°E - 31,5°W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sopcast 3.8.3 standalone nu plugin, cu ce are in lista lui si vlc 2.1.2 merge, dar mi-ar trebui linkurile directe pentru alea din www.cool-tv.ro. Versiunea cu internet explorer nu merge la mine, in internet explorer nici nu i-mi apar posturile, si nici nu as prea vrea sa folosesc internet explorer, doar daca absolut necesar
    1m Offset AL (68,5°E - 31,5°W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  14. #14
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sincer nu am intrat niciodata pe cooltv ala cum e calitatea programelor ? Ceva HD ? Seenow am incercat o data sa-l descarc dar nu mi-a mers dar nici nu ma interesat vazind grila lor...

  15. #15
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Seenow are grila faina la banii aia
    Cooltv e trompeta


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    ----------------------------------------------

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top