Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default Focus pe CCcam help

    Help ca nu mai am solutii, se da o cartela de focus recent activata de fapt azi cu Dm500s si DM800SE ( clona)
    Problema e ca nici in ruptul capului nu vrea sa porneasca pe CCcam 2.1.3., 2.1.4 .pe nici una din aparate.
    Mai am o cartela tot de focus care merge impecabil cu oscam+ cccam cu aceeasi configurare.
    Cu oscam+cccam merge si aceasta cartela ( cea noua de azi ) dar eu vreau ca daca se blocheaza oscamul sa o preia direct CCcam-ul cea ce nu se intapla.. Cu scam 3.60 si in alt receptor cu cititor de conax ( Echosmart 791) functioneaza perfect..
    Am incercat sa o deschid numai cu CCcam dar nici o sansa,desi ma surprinde ca cartela cea veche din vara merge si cea noua nu vrea nici cum...
    Ori fi ceva in cartelele noi..
    Ceva pareri...
    Multumesc anticipat...

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    snagov
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aceasi problema o are si un prieten tot o cartela noua,nu merge cu cccam doar cu oscam,dar el a cumparat doar cartela fara aparatul de focusat am incercat pe 4 dm si nu merge in niciunu,posibil sa nu mearga daca nu are si recul de focusat.
    ,Tv Sony 49xd7005,Vu+Ultimo4k,Vu+uno4k,dm 7020si,dm 500s, parabola al 1,8m ,30W-54E,pozitioner strong v50

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai incercat cu cccam 2.3.0?

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bartusch View Post
    ai incercat cu cccam 2.3.0?
    Da, nu vrea deloc cu cccam de nici o natie ma duc in continuare oscam+cccam si cu 2 scripturi simultant , dar totusi ori ce idee e bine venita daca exista totusi....

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    puneo pe cea noua in locul celei vechi
    adica inversealaze cel putin cea veche merge in cccam

  6. #6
    ˇsoy madridista! Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Regatul Unit
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine nu deschide in oscam+cccam.
    doar in oscam(cu dvbapi on) sau scam. si asta dupa ce am facut prelungire de subscriptie.
    in oscam+cccam imi pune
    ERROR (no entitlements)
    iar in oscam imi da card ok.

    ce e de facut?
    "Lumea este condusa de cu totul alte persoane decat cele pe care le vad neinitiatii" - Benjamin Disraeli

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    nascut in sibiu !!
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @iezuit

    la oscam/ccam iti trebuie un client care iti face au....
    deci N-line in 3c si dupa aceea un client....la care trebuie dat 0:0:1

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    nascut in sibiu !!
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default

    scuze nu am observat ca este un post vechi.....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top