Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    576
    Posts Thanks / Likes

    Default focussat - editare canale help

    1. stie cineva de ce nu am meniu activ pentru mutarea canalelor ?
    2. dimensiune minima pentru antena in bucuresti pentru focussat ? (un offset 80cm ar merge?)
    DM800, DM7020, DM500S, KSC-570, SRT4355EVO, Conserve diverse, SkyStar 2 Rev 2.6, Offset 1.2, H-H Strong, Twin Inverto 0.3, 53E - 30W, etc....

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Meniu,editare lista canale-buton rosu-favorite unu-selectare canal cu OK .
    Cu 80 cm-supersuficient\semnal f puternic !
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Depinde despre ce mutare este vorba. Daca vrei sa schimbi ordinea canalelor, nu poti. Sunt prestabilite de operator. Nu poti schimba ordinea lor.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    undeva in bahamas ... as vrea eu
    Posts
    828
    Posts Thanks / Likes

    Default sal

    confirm
    nu se poate schimba ordinea canalelor

  5. #5
    benchiu
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default poti

    exact cum a descris mai devreme colegul de forum. Prin punerea in una din listele Favorites.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exact . Iti poti creea o lista cu favorite, dar ordinea canalelor din aceasta lista nu o poti stabili tu. Functia MOVE din receiver este dezactivata. Se pare ca la un viitor up-date de soft va fi remediat acest inconvenient.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aha incep problemele si la conserva focus?

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Manius176
    Aha incep problemele si la conserva focus?
    Daca asta e marea problema, atunci sa avem noi numai probleme din astea.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai ii zic si eu problema ca la altii se comenteaza orice alte lucruri care sunt la fel de insignificante

  10. #10
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Wallis And Futuna Islands
    Posts
    2,234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe receptoarele oficiale de regula operatorii impiedica mutarea canalelor,pt. ca sa fie la toata lumea egal nr. de pozitie al canalelor.Daca suna de ex. cineva si spune ca nu-i merge canalul nr. 7,acela este Realitatea Tv,cei de la call center stiu in ce pachet,drepturi,samd are abonatul.
    Asa procedeaza Sky,D+,Upc,C+ etc.......eu cel putin sunt de acord cu aceasta procedura.
    La Focus este aranjat pe pachetul A si R.
    Ideile exprimate de userul acestui cont reflecta opinia personala si trebuie tratata ca atare.

  11. #11
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tylk
    Pe receptoarele oficiale de regula operatorii impiedica mutarea canalelor,pt. ca sa fie la toata lumea egal nr. de pozitie al canalelor.Daca suna de ex. cineva si spune ca nu-i merge canalul nr. 7,acela este Realitatea Tv,cei de la call center stiu in ce pachet,drepturi,samd are abonatul.
    La Focus este aranjat pe pachetul A si R.
    Vrajeala

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @tylk

    Asta ma chinui si eu sa-i lamuresc pe unii. Functia pentru mutarea programelor a fost eliminata intentionat din meniul receiverului KAON FOCUS SAT si nu este o problema cum o vad altii. Pentru anumite preferinte, referitoare la ordinea canalelor se poate apela simplu la meniul de favorite.

    De cate ori a-ti vazut intr-un film american pe unu spunandu-i la telefon altuia:

    - John, muta pe Cable Fresh News Nashville Tennessee repede ... Trece stirea pana pronunta ala.

    Apare simplu si elegant:

    - Muta pe channel 5 ...

    Sitemul asta aduce o simplitate in comunicare, atat intre abonat - abonat, cat si intre abonat - call center.

    In cazul in care acest sistem nu va prinde in Romania, cei de la FOCUS, printr-o modificare de soft, vor upgrada pe satelit o versiune care are si functia MOVE. Asa am inteles eu ...


    Hai noroc,


    ovex

  13. #13
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai mult decat atat, pe televizoarele care se vand aici, in Austria (si numai), chiar si canalele au deja botezul pus, pentru receptia prin cablu nu trebuie sa te mai chinui sa le editezi. Asta nu inseamna totusi ca sunt de acord cu lipsa functiei "move", pana la urma utilizatorul are dreptul sa-si aranjeze cum vrea el canalele, preferatele intrer primele 9, pentru acces usor. Dar nu cred totusi ca merita sa ne incaieram intre noi, sau cu altii, pentru asa ceva. Si eu cred ca sunt alte probleme mult mai importante de rezolvat cu receiverul KAON, cum ar fi resetarea fara o explcatie logica (vezi si http://www.********.com/f2/viewtopic....027&highlight=). Asta ar fi o problema adevarata care ar merita atacata, dar poate ma insel eu...
    SatWien.

  14. #14
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Asta ma chinui si eu sa-i lamuresc pe unii. Functia pentru mutarea programelor a fost eliminata intentionat din meniul receiverului KAON FOCUS SAT si nu este o problema cum o vad altii. Pentru anumite preferinte, referitoare la ordinea canalelor se poate apela simplu la meniul de favorite.

    De cate ori a-ti vazut intr-un film american pe unu spunandu-i la telefon altuia:

    - John, muta pe Cable Fresh News Nashville Tennessee repede ... Trece stirea pana pronunta ala.

    Apare simplu si elegant:

    - Muta pe channel 5 ...

    Sitemul asta aduce o simplitate in comunicare, atat intre abonat - abonat, cat si intre abonat - call center.

    In cazul in care acest sistem nu va prinde in Romania, cei de la FOCUS, printr-o modificare de soft, vor upgrada pe satelit o versiune care are si functia MOVE. Asa am inteles eu ...


    Hai noroc,

    Sa propunem ProTV sa se numeasca Canal 16 si Antenei 1 Canal 24 .

    Ce porcarie ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ajutor editare canale str 6355
    By ghita in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 10th January 2006, 20:57
  2. editare transpondere si canale la 4xx5
    By gelvis in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 4th January 2006, 11:13
  3. focussat + canale noi
    By zogo in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 14
    Last Post: 10th May 2005, 09:39
  4. focussat+canale noi
    By zogo in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 3rd May 2005, 19:24
  5. MyTheatre -editare canale
    By cristinel in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 17th September 2004, 01:19

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top