Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default DCC v.2.96 compatibilitate cu Win7

    DCC v.2.96 compatibilitate cu Win7
    Nu functioneaza DCC-ul pe laptop cu OS Win7, adica nu face legatura cu dreambox-ul.
    De ce oare ?

  2. #2
    Un simplu membru Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Bacau
    Posts
    197
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine merge cu gigablue pe desktop win7 fara probleme

  3. #3
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si la mine merge, pe DM800SE.
    Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
    Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

  4. #4
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu prea e el asa compatibil cum e pe XP si cam da rateuri uneori..plus ca transferu mai maricel de date il cam omoara

    foloseste filezilla

    ptr GIGABLUE exista un DCC special facut pentru el
    GIGABLUE 800HD SE...GIGABLUE



  5. #5
    Un simplu membru Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Bacau
    Posts
    197
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, stiu.Versiunea 1.50 E2 pentru gigablue

  6. #6
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se cheama GIGABLUE 800 HD E2 CONTROL CENTER BY LEE HUDSON
    GIGABLUE 800HD SE...GIGABLUE



  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    problema e ciudata. pe sistemul operational vechi win7 functiona, dupa reinstalare sistem win7 pe laptop - nu mai merge. Adica se deschide, pun IP , dau conect si ...... nu face conexiune.

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    45.15° N / 26.83° E
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incercati dupa ce dezactivati antivirusul.

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu se conecteaza, inseamna ca nu poate trece de Firewall!

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by geko68 View Post
    Daca nu se conecteaza, inseamna ca nu poate trece de Firewall!
    da geko68, ai dreptate, nu mi-a dat in cap.
    am inchis Firewall si s-a conectat din prima.
    Merci

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top