Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default cccam pe vu+ duo2

    Cum instalez cccam pe un vu+ duo2?Are imagine experimental.
    Last edited by nickey4321; 6th December 2013 at 17:44.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Instalezi o noua imagine..VTI, BH, Opnatv.

    Dupa care dupa caz..manual sau dupa feed(VTI si Openatv auf feed de unde poti instala cam tot).

  3. #3
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fisierul de configurare pentru cccam cum il introduc?

  4. #4
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,885
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu scuzele de rigoare.. un model vu duo2 cred ca ar fii landemana unui expert..care nu intreaba asa ceva....
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita č quando gli uomini hanno paura della luce.


  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Instaleaza BH si daca vrei iti trimit eu pe e-mail fisierul Cccam pe care il pui in var/tmp si dupa il instalezi manual.

    La VTI sau Opnatv intri in meniu la Addons/cam si instalezi.

  6. #6
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu gasesc addons in vti neam.

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nickey4321 View Post
    nu gasesc addons in vti neam.
    Ai aici http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=192972 in format ipk ,sper ca mai departe te descurci .
    In rest numai bine...

  8. #8
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ultima rugaminte. cum ii bag cccam.cfg sau macar cum il editez in telecomanda?

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    FTP in /etc




  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Robi22 poti sa imi dai un pm? eu nu pot sa iti dau ca nu am 60 de posturi. Merci!
    offset:1.2m Fe, triax 88 + technomate motor, 0.6m AL
    HD - FTA 28E, VU+DUO, conserva digi
    Latitude = 53.7568, Longitude = -2.7578

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by plictis View Post
    Robi22 poti sa imi dai un pm? eu nu pot sa iti dau ca nu am 60 de posturi. Merci!
    Cu ce sa-ti dau PM?

  12. #12
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc mult pentru ajutor.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top