Noutăţi n grila GSP TV: ştiri, emisiune de IT şi mai mult Fight news
GSP TV, televiziunea de sport deținută de trustul Intact, anunță o serie de nouăți n grila sa de programe, ncepnd de mine (2 decembrie).
Printre acestea se numără jurnalele de știri, n direct, emisiunea de IT This is IT, prezentată de Alexandru Tălpeanu, și ncă o ediție săptămnală din emisiunea Fight news.
Cteva detalii din noile programe ale grilei GSP TV

  • Jurnalele de ştiri revin, n direct, din doi decembrie. Programele de știri vor fi difuzate, n fiecare zi, de luni pnă vineri, la orele 14.00, 18.00 si 20.30, potrivit unui comunicat al televiziunii GSP TV. Jurnalele de știri vor fi prezentate de Andrei Iliescu.


  • O altă noutate n grila de programe a postului GSP TV este şi emisiunea This is IT, prezentată de Alexandru Tălpeanu, n fiecare marţi seară, de la 21.00. Emisiunea, care va debuta pe 2 decembrie, va cuprinde informații despre ultimele invenții n materie de gadget-uri și IT, precum și despre cele mai tari jocuri, după cum a decarat prezentatorul GSP TV

Alexandru are 25 de ani, din care aproape zece i-a dedicat calculatoarelor şi gadget-urilor. Este pasionat de tot ce inseamnă IT, infrastructură şi administrare de reţea, iar de şase ani lucrează ntr-una dintre cele mai mari companii de IT din lume, potrivit aceleiași surse.