Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2

Thread: problema Vu+uno

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    C-ta
    Posts
    133
    Posts Thanks / Likes

    Default problema Vu+uno

    Salutare tuturor , am schimbat img. unui Vu+uno , am facut toate setarile ...etc Dupa mai multe restarting ( in urma instalarii unor plugin ) nu a mai vrut sa porneasca . Ledul rosu sta aprins , nu mai schiteaza nimik . Am inteles ca acest defect apare dupa o perioada de 1 - 2 ani la mai toata gama Vu... Se pare ca ar fi vorba de un condensator . Ma poate ajuta cineva cu un sfat , cu o schema . Mentionez ca i-a fost verificat bootloaderu si flash-ul , sunt bune.

    Multumesc anticipat

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Bucharest
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,

    Te poti duce la un service de calculatoare/electrocasnice eventual si ii rogi sa iti schimbe condensatorul/condensatorii cu pricina. SUnt relativ usor de depistat. Eu asa am resuscitat un receiver HD, avea un condensator umflat si nu sunt asa de increzator in ablitatile mele de a il schimba corect. Am gasit destul de greu un service care sa vrea sa imi schimbe doar un condensator. Cel mai bine te duci la service cu el in brate si te ajuta sigur, daca intrebi la telefon sunt mai "pretiosi".

    Bafta

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top