Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Thread: Activare digi

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    86
    Posts Thanks / Likes

    Default Activare digi

    Salutare tuturor!
    Azi am primit de la mirosat receptorul digi (multumesc pe aceasta cale lui Fanta) insa intampin probleme la activarea cartelei. Am sunat la Digi pt activare si mi-au zis sa-l las 15 min pe tvr1, insa dupa o ora era tot nota 10 si ecranul negru. Am sunat din nou la activari si mi-au zis ca la ei e in regula si sa mai astept vreo ora. Si asa au trecut vreo doua ore si ecranul e tot negru (nota10). Antena e reglata bine, merg pogramele FTA,nu e nici primul digi pe care-l instalez (la celelalte receptoare instalate dura cel mult 5 minute pt activare); am dat factoy reset, am cautat din nou pogramele insa ecranul ramane tot negru.
    Oare care sa fie problema?

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    86
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa doua ore si jumatate de nervi s-a activat pana la urma.
    Probabil ca de vina e aglomeratia de sarbatori.

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    crisana
    Posts
    1,806
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sa fi vazut tu activari acum un an...24-48 de ore...acum este ca la sly

  4. #4
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @kangoo

    Ma gandesc ce ma asteapta maine

  5. #5
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Azi am reactivat una care iesise din termenul de 7 zile si a mers instant. Cam 20 de secunde si gata a fost. Lumina...
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am luat si eu un gigi cu oferta asta cu un an fara abonament pe baza. Am intrebat la activari mi-au zis ca , cartela e activa de la ora 17 . EU am pus receptorul pe la 19 si de atunci imi tot zice

    Nota 9 cartela de acces expirata

  7. #7
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe forum ninge afara ploua.......

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am patit azi cu un amic caruia i-am montat antena,a activat de la ora 2 la amiaz si acuma seara la 9 inca nu mergea,am sunat si ne-au spus ca e sfirsit de an si ca dureaza mai mult.Apropo,cum se activeaza?Nu cu ENTER?

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    468
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected]
    Apropo,cum se activeaza?Nu cu ENTER?
    Care ENTER? Te crezi la calculator?
    Nu va mai impacientati cu activarile. Odata introduse datele in sistem, procesul de activare se desfasoara automat. Nu depinde nici de Mirosat, nici de operatorii lui Gigi.
    Ajuta daca resetati receptorul in prealabil. Puneti-l pe TVR 1, apoi opriti-l de la telecomanda, stati jumatate de minut si dati drumul din nou.

  10. #10
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...si uite asa stau si eu deja de vreo 5 ore pe TVR1 si privesc: "Nota 9 cartela de acces expirata".

    Deh, e sfarsit de an, sa fim mai intelegatori.

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Rico,ok,te inteleg,dar totusi...ce poate dura atitaDin moment ce ti se spune ca au activat-o in urma cu 4 ore.Cit despre Mirosat,nu am pomenit nimic.

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected]
    @Rico,ok,te inteleg,dar totusi...ce poate dura atitaDin moment ce ti se spune ca au activat-o in urma cu 4 ore.Cit despre Mirosat,nu am pomenit nimic.
    La mine a durat de la 5pm la 11:30 pm

  13. #13
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In loc sa progreseze, acum am NOTA 25 - cartela nepereche. Ce ar trebui sa fac, in cazul asta ?

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucovina
    Posts
    897
    Posts Thanks / Likes

    Default

    rabdare! si se va activa....

  15. #15
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gata, a pornit

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Activare cartela digi
    By edygsm in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 11
    Last Post: 25th July 2006, 03:44
  2. Activare Cartela DIGI TV
    By nolf2 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 10th July 2006, 05:41
  3. activare cartela digi
    By alex2000 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 11th February 2006, 07:51
  4. ACTIVARE CARTELA Digi PE DM7020.....
    By marian13 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 29
    Last Post: 15th December 2005, 10:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top