Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default cum se manifesta o ss2 blocata ?

    salutare,

    am o ss2 2.3 technisat care nu mi-a facut nicodata probleme. Folosesc doar driverele 4.22. Nu am facut niciodata download prin ea si are coolere suficiente.
    Dar de ieri nu mai se face lumina cu nici un DVB Viewer cu totul ca are semnal normal.
    Intrebarea mea este cum se blocheaza o ss2 ( prin ce actiune) ?
    Una blocata nu mai arata semnal deloc sau doar nu mai deschide nimic ( ca a mea) ?

    mersi mult!

    ichsehwaswasdunichtsiehst

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    instaleaza iar driverul, asa face cand se blocheaza PC-ul in timp ce functioneaza un prog de sat, merge 100%

    Semnatura se incarca...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @claudiuw

    am instalat pina si xp'ul din nou, tot nu mere.

    daca are semnal nu e blocata, asa-e ?

    mersi mult

    ichsehwaswasdunichtsiehst

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Placa se blocheaza numai daca pui driverul de la Europa Online, altfel nu ai cum sa o blochezi, incearca pe alt PC.Succes

    Semnatura se incarca...

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am dus-o la service...
    mersi pt. sfaturi

    ichsehwaswasdunichtsiehst

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    519
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pune un drv superior lui 4.22 acesta e ultimul care mai blocheaza ss2.
    4.2.11 mi se pare cel mai bun

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mi-am ras tot hardu am pus doar driverul de sunet si driverul 4.2.11+progdvb
    -si surpriza ca a mers (virusi?)
    -am lasat compu asa toate noaptea si nu sa blocat
    -dar astazi dimineata cind dau sa opresc progdvbul sa blocat compu complet si dupa restart nu mai era nici urma de b2cs in hardwaremanager

    opresc, iau curentu si apare iara placa-dar cind intru in progdvb se blocheaza compu complet

    cineva vre-o idee

    mersi mult

    ichsehwaswasdunichtsiehst

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    apropos, aia de la service nau nici cea mai vaga idee cei aia b2c2...

    ichsehwaswasdunichtsiehst

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    519
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca sa pui ss2 in alt slot

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Romania
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din experienta mea cu SS2 2,3 blocata

    Cand e blocata ai semnal pe toate transponderele -semnal normal dar nu poti vedea nimic
    La mine singura chestia cu care am reusit deblocarea a fost SS2-bios editor parca-i spune (are un buton de Unlock)

    A doua chestie, trebuie sa ai racire activa pe SS2 v2,3 - un ventilator de k6-2 sau Duron ar fi suficient, eu il aveam pus pe niste picioruse pe podeaua carcasei si sufla aer in tunerul SS2, care era pe penultimul slot PCI. Fara racire imi murea in 2 minute.

    A treia chestie, cateodata chiar deblocata si cu racire nu mai pleca deloc pana nu o mutam pe un alt slot PCI, reinstalam driverele etc.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am primit alta de la service ! si gici ce MERGE

    se pare ca era ceva hardware dus pe placa


    daca sunteti din TM va recomand Technic B prin fisia gaza, baietii sunt de nota zece si au de toate !

    numai bine si mersi mult pt. sfaturi !

    ichsehwaswasdunichtsiehst

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bravo omule. bine ca ai reusit

  13. #13
    alx
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    am si eu un ss2 2.3 prospat. azi am cumparat-o. ulterior am vazut ca cutia este de la europeonline.
    imi da semnal constant 50% si calitate 50% chiar daca scot cablul de la lnb. pus driver 4.2.8.
    nu porneste Blindscan, zice ceva de lock Authorize.
    ProgFVB porneste merge impecabil numa' ca... nu se vede/aude nimic.
    Help!
    Am incercat sa o deblochez cu dezinstalarea, cu patchul din system32/drivers, cu scrierea chestiei aleaia in fisierul .reg si... NIMIC.
    Daca scot cablul din mufa nu ar trebui sa am semnal 10% sau 0?

  14. #14
    Reclamant Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    11,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ca sa va mearga progdvb tre' sa va stitzi la codecuri. Un codec lipsa sau bulit (elecard-ul, spre ex) da efectul asta - nu mai pleaca imaginea cu nici un fel de player. ca asta sint de fapt programele dvb, niste playere de imagini.

  15. #15
    alx
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    pai eu nu vorbeam de prg codate, ci de a;ea free...

    anybody, help?

    e blocata au ba?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Taquilla blocata?
    By dannic in forum RDI - Satelit
    Replies: 13
    Last Post: 23rd February 2006, 07:35
  2. placa SS2 BLOCATA !!1
    By niku_1988 in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 2nd September 2005, 00:40

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top