Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    FLEX-IBIL Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Mall d'Ovax
    Posts
    5,276
    Posts Thanks / Likes

    Default Synaps TSHD 2875 cx wtf?

    http://www.elstar.ro/?page=shop/flypage&product_id=951


    Se opreste dupa trei ore. Chiar daca setez sleep timer off la prima luare a curentului trece in on.


    Se poate cumva rezolva?


    Am schimbat si firmware (downgrade) dar fara rezultat.
    LABOR OMNIA VINCIT IMPROBUS (lat.) munca stăruitoare învinge totul – Vergiliu, „Georgica”
    NON OMNIA POSSUMUS OMNES (lat.) nu toți putem toate – Vergiliu, „Bucolica”, VIII, 63.

    Pentru prost, umorul e o formă indivizibilă de insultă, e ceva care-l vizează personal. Umorul mușcă, înțeapă, provoacă, sfidează, și face toate astea involuntar, uitîndu-și mereu foloasele, așa cum procedează electricitatea. Bușcu dixit.

  2. #2
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by garlic_dog View Post
    http://www.elstar.ro/?page=shop/flypage&product_id=951


    Se opreste dupa trei ore. Chiar daca setez sleep timer off la prima luare a curentului trece in on.


    Se poate cumva rezolva?


    Am schimbat si firmware (downgrade) dar fara rezultat.
    daca ti-ai salvat lista de canale, favorite, si celelalte date de config si sharing as spune un Factory Reset cu toate ca daca facea cu firmware original apoi ai schimbat alt firm si tot face asta, in momentul schimbarii firm de regula se face automat Factory reset dar totusi poti incerca solutia asta.

  3. #3
    FLEX-IBIL Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Mall d'Ovax
    Posts
    5,276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar o posibilitate de a face CAM-ul sa fie universal in loc de conax se poate?
    LABOR OMNIA VINCIT IMPROBUS (lat.) munca stăruitoare învinge totul – Vergiliu, „Georgica”
    NON OMNIA POSSUMUS OMNES (lat.) nu toți putem toate – Vergiliu, „Bucolica”, VIII, 63.

    Pentru prost, umorul e o formă indivizibilă de insultă, e ceva care-l vizează personal. Umorul mușcă, înțeapă, provoacă, sfidează, și face toate astea involuntar, uitîndu-și mereu foloasele, așa cum procedează electricitatea. Bușcu dixit.

  4. #4
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by garlic_dog View Post
    Dar o posibilitate de a face CAM-ul sa fie universal in loc de conax se poate?
    tot in firmware este scrisa optiunea asta

  5. #5
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Pachizdan
    Posts
    2,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    are pina la irma suport soft acest aparat?se pot baga key biss?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by garlic_dog View Post
    http://www.elstar.ro/?page=shop/flypage&product_id=951


    Se opreste dupa trei ore. Chiar daca setez sleep timer off la prima luare a curentului trece in on.


    Se poate cumva rezolva?


    Am schimbat si firmware (downgrade) dar fara rezultat.
    unde ai gasit soft pt el?se pot introduce key biss?

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

  8. #8
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Pachizdan
    Posts
    2,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da,din pacate nu merg cardurile viacces.nici de vreun meniu pt biss nu am dat.

  9. #9
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lighean View Post
    da,din pacate nu merg cardurile viacces.nici de vreun meniu pt biss nu am dat.
    din pacate cand vrem sa cumparam un receptor, oricat de interesant ar fii pretul lui, prima chestie e sa verificam pe siturile satelitare daca exista vre-un firmware care sa ne poata oferii optiunile de care avem nevoie si apoi daca am gasit asa ceva il cumparam. daca facem invers intai cumparam si apoi cautam firmware, sau alte info riscam sa nu-l putem folosii cum am fii dorit.
    nu fac nicio aluzie la persoanele implicate aici dar mai scriu odata ce am mai scris in alte postari, cu scuzele de rigoare...

  10. #10
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Pachizdan
    Posts
    2,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by antenutze View Post
    din pacate cand vrem sa cumparam un receptor, oricat de interesant ar fii pretul lui, prima chestie e sa verificam pe siturile satelitare daca exista vre-un firmware care sa ne poata oferii optiunile de care avem nevoie si apoi daca am gasit asa ceva il cumparam. daca facem invers intai cumparam si apoi cautam firmware, sau alte info riscam sa nu-l putem folosii cum am fii dorit.
    nu fac nicio aluzie la persoanele implicate aici dar mai scriu odata ce am mai scris in alte postari, cu scuzele de rigoare...
    nici nu ai de ce sa faci aluzii la persoanele de aici.Cel putin eu l am cumparat pt teste ,necazandu mi in mana niciunul pina acum.Nu l am luat pt uzul personal ci pt a vedea ce performante si calitate are...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top