Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
  1. #1
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default Las rusinea la o parte si va intreb

    Eu cu Dreamboxul sunt la fel de prieten ca si cu dinamovisti.Norocul meu Tutu si un baiat din Ardeal de nota 10 care ma tot pun pe picioare.
    Intrebare :
    Am anumite pachete care indiferent de ce settinguri pun imi spune ca nu le gaseste : Canal + Olanda , ORF , Digi TV si Focus....channel not found.
    Daca le bag manual..e ok..dar te cate ori schimb setarile sa fac acelasi lucru ma dispera.
    Folosesc Dreambox 7020 cu antena de 1.9 deci nu se pune problema sa n-am semnal.

    Exista un spil / o semkerie pe care nu o stiu ?

    Intrebare de incepator , tratati-ma ca atare

    Fanta
    RDI Team
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=53651


    Pe bune , incarca settingsurile acelea si va merge . De ce nu esti prieten cu Pet123 ?

  3. #3
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si daca nu merg ? Bineeee....testez la noapte !
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mie imi merg , cred ca si lui Spaceman , si celor chiar multi de pe acest forum care le folosesc .

  5. #5
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    puteai sa lasi cu totul rusinea la o parte si sa ne spui cu ce setinguri ai
    probleme.daca sint cele de la satco dx nu-i de mirare.noroc,nirolf

  6. #6
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    681
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu setingurile de la pet123 nu am semnal pe nici un canal de pe Thor. Intotdeauna trebuie sa sterg satelitul si sa dau cautare ca sa vad ceva.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe Thor la fel mi se intimpla si mie, cu setingurile mele, nu cu pet. La sateliti , dupa ce incarc o imagine, imi arata Thor pe 1W. Trebuie sa il sterg si sa bag de la mine (setari facute de mine) cu Thor pe 0,8W. Dupa aia merge.
    SHALOM

  8. #8
    Banned Friend
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    41
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare onorabililor,

    Problema cu settingurile eu o rezolv mult mai simplu:
    1. incarc o imagine noua,
    2. selectez manual satelitii de care sunt interesat, dar e valabil si cand se foloseste diseq,
    3. incarc setingu de la Pet123, acu nu merge nimic de pe THOR ,
    4. revin la lista de sateltiti si adaug in lista un nou satelit de data asta voi avea satelitii din lista lui PET123 si surpriza lumina pe THOR.

    u.d.o

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by isr2002
    Pe Thor la fel mi se intimpla si mie, cu setingurile mele, nu cu pet. La sateliti , dupa ce incarc o imagine, imi arata Thor pe 1W. Trebuie sa il sterg si sa bag de la mine (setari facute de mine) cu Thor pe 0,8W. Dupa aia merge.
    Exact asta este Trebuie satelitul din setting editat in asa fel incat sa aiba aceleasi coordonate ca in img. Eu am mereu aceiasi problema cu Thor,odata este Thor1W iar data viitoare este Thor0.8W. Am un singur setting editat de doua ori (1W si 0.8W) iar in functie de img pun cel corespunzator.

    Numai bine.
    Flavius.

  10. #10
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru Canal+ si ORF intradevar este de mirare, dar pentru Digi... stiu de ce nu iti merge, dar nu iti spun, ca am bun simtz.

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Meath, Ireland
    Posts
    827
    Posts Thanks / Likes

    Default

    problema e la toate pet-urile cu thorul, deoarece in dreambox thorul si intelsatul sunt la 1gradW iar in Pet ele apar fie la 0,8 fie 0,9 si automat pet-ul face ca thorul sa fie defapt Panamsat de acolo si lipsa de identificare a canalului, desi ai semnal, canalul exista dar fiindca nu e satelitul care trebuie dreamul zica ca nu e. Solutia e fie alt settings fie editarea lui in dreambox edit.

    Parerea mea! Daca nu am dreptate nu dati cu parul..

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Schimba Gemini cu Da Vinci si o sa fi uimit ca nu o sa mai ai nici o problema.

  13. #13
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    parca nu tot acelasi pet incarca

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ba da, dar culmea, Da Vinci nu are nici o problema.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    488
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema asta am semnalat-o acum un an si nimeni nu a raspuns.Situatia e ffff simpla.In programul Dreamset programele se instaleaza aici: /var/tuxbox/config/enigma/ dar satelitii sint setati gresit.(asta cind dai drumul la program prima data.)trebuie shimbat la : /var/etc/. Si in lista de sateliti din DM trebuie adaugat satelitul de 0.8 grade.Asta e tot si de cite ori puneti Pet 123 merg toate.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. intreb de keys
    By fredyjackson in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 23rd June 2006, 10:06
  2. Intreb si eu ca prostul
    By Fanta in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 27
    Last Post: 3rd March 2005, 23:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top