Scandal īn jurul lui Bute! Yvon Michel spune că InterBox a exagerat intenţionat valoarea romānului şi anunţă că Jean Pascal īl va face K.O.

http://www.prosport.ro/alte-sporturi...e-k-o-11601914
Preşedintele GYM, Yvon Michel, a declarat, joi, īntr-o conferinţă de presă, că InterBox a făcut astfel īncāt toţi cei din Quebec, şi mai ales Lucian Bute, să creadă că romānul "face parte din elita mondială", informează lapresse.ca.
"InterBox a făcut muncă de promovare pentru a-i face pe toţi din Quebec, şi mai ales pe īnsuşi Lucian, să creadă că el face parte din elita mondială", a spus Michel.
Yvon Michel este de părere că pubilistul pe care īl promovează el, Jean Pascal, īi este superior lui Bute.

Crede că Bute va fi făcut K.O. de Jean Pascal īn runda a şasea
Īntrebat dacă lupta va fi inegală, la 18 ianuarie, cānd vor boxa Bute şi Pascal, Michel a răspuns: "Cred că da", adăugānd că īn opinia sa Jean Pascal se va impune prin K.O. īn runda a şasea.

Yvon Michel a vorbit şi despre confruntările lui Jean Pascal şi Lucian Bute cu britanicul Carl Froch. Pascal a fost īnvins de Froch īn 2008, iar Bute īn 2012. "Lucian a avut de atunci un singur meci, īn timp ce Jean a avut nouă meciuri de la confruntarea cu Froch, cu pugilişti ca Hopkins, Diaconu şi Dawson. Īn acest interval, la InterBox se pansau rănile fizice şi psihologice", a declarat Michel.
Antrenorul lui Lucian Bute, Stephan Larouche, a reacţionat spunānd că Michel era de altă părere după meciul lui Bute cu Librado Andrade, īn 2009. "Cānd Lucian l-a īnvins pe Andrade, īn Quebec, primul care m-a felicitat lāngă ring a fost Yvon Michel. Mi-a spus atunci că Lucian este un mare boxer şi că face parte dintre cei mai buni din [COLOR=#0494E1 !important]lume", a afirmat Larouche.
Lucian Bute ar fi trebuit să boxeze cu Jean Pascal la 25 mai, dar meciul a fost amānat pentru 18 ianuarie 2014, după ce pugilistul romān a fost operat.
Bute (31-1, 24 KO) a pierdut īn mai 2012 centura IBF la supermijlocie şi a mai luptat īntr-un singur meci, cu rusul Denis Gracev, īn noiembrie 2012.
[/COLOR]