Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Post Instalare Firmware Nokia N95 RM-159

    Stie cineva sa-mi spuna care versiune de firmware de aici http://fujicelular.blogspot.com/2013...sion-3502.html se poate instala .multumesc

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    In gura lor..
    Posts
    1,155
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si cu ce ai vrea sa-l instaleZI?


    - - - Updated - - -

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu Phoenix software

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    In gura lor..
    Posts
    1,155
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Te joci cu focul. In fine...poti incerca. Sa descarci o versiune superioara a ceea ce ai tu.

    Inviato dal mio SM-N9005 utilizzando Tapatalk

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    langa mare 8-)
    Posts
    201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am pus una si mi sa bulit telefonul, a trebuit dus la service pentru reparare, dupa care am reincercat cu alta dar de data asta lam omorat de tot.
    asta acum cam 3 ani
    sa sti ca risti
    oricum succes

    Sent from my GT-P7501 using Tapatalk

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    In gura lor..
    Posts
    1,155
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Phoenix free il folosesti doar daca stii exact ce faci. Nu faci update decat daca ajuta la ceva. In plus fiind un crack nu tot timpul "iti iese". Sunt multe chestii de luat in considerare. Daca vrei sa risti...te ajut.

    Inviato dal mio SM-N9005 utilizzando Tapatalk

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am mai facut asa ceva si mi-e teama sa nu-l busesc . As dori sa fac asta pentru ca nu-mi deschide ceasul si alarma imi zice "sistem error" iar memoria interna este de doar 40mb free .Am incercat tot felul de aplicatii(mobile cleaner,mobile guard,x-plore file etc. dar fara succes.Telu se misca foarte greu

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    langa mare 8-)
    Posts
    201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dai o resetare din fabrica sau rescrie symvianul cu ovi suite.sau un hard format poate isi revine.ai incercat cu ovi suite?poate iti face el update

    Sent from my GT-I8160 using Tapatalk

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Le-am incercat pe toate dar fara rezultat

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    In gura lor..
    Posts
    1,155
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu e de la soft. Mai degraba ceva hard cred. Era o eroare generata de modulul fotocamera. Schimbat sau resudat.

    Inviato dal mio SM-N9005 utilizzando Tapatalk

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by slyver View Post
    dai o resetare din fabrica sau rescrie symvianul cu ovi suite.sau un hard format poate isi revine.ai incercat cu ovi suite?poate iti face el update Sent from my GT-I8160 using Tapatalk
    in cele din urma am reusit cu reset factory sau hard format dar nu din meniul telefonului ! Pentru cine are astfel de probleme ; In timp ce se deschide telu (butonul power on/off) se tine apasat butoanele "tasta de apel" "3" * dupa care eliberezi butoanele si vei seta tara,data si ora .Atentie ! Se face un back-up la contacte se copiaza aplicatiile instalate personal pe cartela de memorie pentru ca se vor pierde toate datele inclusiv setari internet ! (cartela de memorie afara din telefon)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top