Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 55
  1. #1
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default CI+ compatibility

    In topicul acesta va rog sa confirmati ce provider va merge direct in televizor cu cam-ul oficial. EX: DIGI Cablu / SAMSUNG C530
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  2. #2
    Goin' Ape Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Transylvania
    Posts
    1,864
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DIGI Cablu / Samsung 32D5000 si pe LG 26LS3500

  3. #3
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum pot posta niste pdf-uri aici ?
    Nu pot atasa nici un fisier din pc-ul meu , aici

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Bukowina
    Posts
    397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DIGI Cablu / LG 39 LN 575 S si LG 26 LE 3300 ...
    19E+16E+13E+7E+5E+1V+4V+5V+7V-disecq+AMIKO alien+ DREAMBOX 500+ HH 2800 ( 45E -- 30W).

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Conform manualului CI+ ar trebui sa pot dezactiva controlul parental. Insa pe doua televizoare diferite, cu doua cam-uri diferite in meniul Common Interface nu apare decat change pin. Deja devine enervat ca pe HBO sau alte canale cand filmul este 18+ si pe programul SuperOne trebuie sa introduc codul pin de fiecare data cand intru in acestea.
    Spuneti-mi o solutie va rog.

    Multumesc!

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    BUCOVINA - SUCEAVA
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Digi Cablu / Samsung 40F6500, Samsung UE46ES6570 si Finlux 32FLHD905

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    74
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Digi Cablu / Sony KDL-32EX302

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Digi Cablu / Sony 32KDL600
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    ARAD
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default

    digicablu / samsung UE40ES5800
    DM 500s,Nokia DBox2 cable,SAMSUNG UE40ES5800,SS2 rev 2.6,

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    748
    Posts Thanks / Likes

    Default

    FocusSat / Panasonic TX-L50ETW60, Samsung UE40D6510



    Adrian.

  11. #11
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca se doreste ca in acest thread sa se scrie ce modele de tv-uri sunt compatibile cu cam-urile + cartelele dth-urilor autohtone , atunci ar trebui modificat titlul - CI/CI+ Compatibility
    Focussat din cate stiu nu are cam CI+ , doar cel de la dvb-c rcs este CI+

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Valenii de Munte, 100 Km Nord de Bucuresti
    Posts
    364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si cel de la DVB-C UPC este tot CI+
    1 X Amiko HD 8260+, 1X Optibox Raptor, 1 X Optibox Alligator si 2 ligheane. 100-16E, 100-HH + 1 X NEOHD (900 Series) cu preamplificator + UPC Cable

  13. #13
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Samsung UE40D7000
    Samsung UE37D5700
    Samsung UE22D5003

    Merge pe toate, de fapt sunt convins ca merge pe orice Samsung UE, seria C, D, EH, F..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  14. #14
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Digi Cablu
    Samsung 32F5700
    Samsung UE40F6500

    Subscriu la cele spuse de mark21.
    yada yada

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    748
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lupull View Post
    Daca se doreste ca in acest thread sa se scrie ce modele de tv-uri sunt compatibile cu cam-urile + cartelele dth-urilor autohtone , atunci ar trebui modificat titlul - CI/CI+ Compatibility
    Focussat din cate stiu nu are cam CI+ , doar cel de la dvb-c rcs este CI+
    Hai ca ma faci sa rad

    Au auzit si aia de la MEGA OPERATORUL RCS de CAM-uri CI+ si de televizoarele cu CI+... au inceput si ei sa le distribuie pentru DVB-C (CAM-uri CI+ noname cu sigla DIGI pe ele) si gata... a aparut si thread-ul reclama aici. Iar daca cineva scrie aici ca si la alt "micro" operator mergea de mai demult... ii sariti la gat
    Quote Originally Posted by lupull View Post
    doar cel de la dvb-c rcs este CI+

    DA, ai dreptate, FocusSat nu distribuie CAM-uri CI+ noname cu sigla lor ... in schimb poti sa folosesti orice CAM CI+ de pe piata care "stie" CONAX (CAS 7) .
    Si cum a scris cineva mai sus UPC ofera CAM-uri CI+ pentru cablu de pe la sfarsitul anului trecut (parca)... a fost si un thread aici...
    CI+ si cu bune si cu rele del la UPC

    Oricum subiectul mi se pare irelevant... "teoretic" orice televizor cu interfata CI+ ar trebui sa merga cu CAM CI+ ... doar e un standard... iar daca totusi nu merge... ar trebui sa iti ofere posibilitatea sa folosesti alt model de CAM CI+ cu care sa mearga...

    Si revin cu comparatii de la un operator DTH care sa respecta... si are respect pentru clientii lui...

    SKY Germania

    care da o lista cu modele de televizoare pe care ei le-au testat si functioneaza cu modulul CAM CI+ oferit de ei.

    Adrian.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top