Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation Cum leg doua DM500 sa comunice intre ele

    Sunt incepator si va rog sa ma scuzati daca e ceva banal dar nu stiu. Am doua DM 500-S pe care vreau sa le fac sa comunice intre ele in ideea cand pe unul nu functioneaza linia, sa primeasca de la celalalt, pentru ca pe ele am linii din surse diferite si cand nu merge una sa ia de pe cealalta si invers.
    Va rog frumos daca se poate sa fie explicat ca la prosti ca sunt unul dintre ei la capitolul asta.
    Va multumesc!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Cluj
    Posts
    219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bogdan_eon View Post
    Sunt incepator si va rog sa ma scuzati daca e ceva banal dar nu stiu. Am doua DM 500-S pe care vreau sa le fac sa comunice intre ele in ideea cand pe unul nu functioneaza linia, sa primeasca de la celalalt, pentru ca pe ele am linii din surse diferite si cand nu merge una sa ia de pe cealalta si invers.
    Va rog frumos daca se poate sa fie explicat ca la prosti ca sunt unul dintre ei la capitolul asta.
    Va multumesc!
    Daca ai CCcam pe ambele receptoare,adaugi cite o linie F si cite o linie C in fiecare receptor in forma:
    DM500-1 : F: userDM2 passwDM2
    C: IP-DM500-2 portDM500-2 user1 passw1 ; ex: C: 192.168.1.2 12000 userDM1 passwDM1
    DM500-2 : F: userDM1 passwDM1
    C: IP-DM500-1 portDM500-1 user2 passw2 ; ex: C: 192.168.1.3 12001 userDM2 passwDM2

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    In gura lor..
    Posts
    1,155
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bell a incercat pentru prima data comunicarea intinzand un fir intre doua cutii.
    Mai banal decat atat

  4. #4
    Banned Friend
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    38
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma scuzati ca intreb dar as vrea sa ma ajutati:
    Am 3 aparate,2 \Dreambox dm500s si un Openbox s9 .Initial am avut pe ele linii insa de vreo 2 ani nu am mai avut timp de ele.
    Vreau sa reactivez receptoarele,dar in 2 locatii diferite?
    Merita sa cumpar o linie sharing de pe net?

    - - - Updated - - -

    iar daca cumpar o linie ,pot sa o folosesc in ambele locatii?

  5. #5
    Banned Friend
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    38
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va multumesc anticipat!

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca linia pe care o cumperi este cu reshare va merge . Bagi linia C intr-un receptor si faci dupa aceia inca doua linii F pe care le bagi in celelalte doua receptoare .Receptorul cu linia C va fi serverul iar celelalte doua vor fi clientii . Dar cel mai bine iti faci un abonament si dupa aceia cauti pe cineva si faci schimb de linii decat sa dai bani pe o linie .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top