Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 34
  1. #1
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default GigaBlue 800 HD SE + Card TVR + Cam/Cartela dvb-c

    Salut , dupa bucuria facuta de catre rcs cu aceste cam-uri/cartele mult asteptate de catre unii dintre noi , iata ca apar unele situatii noi ( pt. unii )
    Astfel , ca daca pt. a citi cardul de TVR exista oscam , atunci vin si va cer frumos un ajutor in a rezolva situatia din titlu
    Adica recunoasterea/citirea de catre receptorul GigabLue 800 HD SE cu imaginea OpenATV a cam-ului/cartelei de dvb-c + cartela de TVR
    Multumesc anticipat de solutii/ideii/raspunsuri

  2. #2
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu e prima data cand vad,dar ce legaturi asa extreme are GIGA cu tot felu de combinatii postate de tine in timp....e GIGA vreun ozn?

    GIGA suporta/nu suporta cam uri si cartele asa cum o fac toate receptarele....

    ia intreaba detinatori de VU ce zic
    GIGABLUE 800HD SE...GIGABLUE



  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Constanta
    Posts
    313
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @iooon: nu poti face si tu un post in spiritul cuvantului "forum" ? dai numai raspunsuri "acide" ori cu atacuri voalate catre detinatorii altor tipuri de receptoare decat al tau... e asa de greu sa impartasesti experienta ta altora mai putin initializati?

  4. #4
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    na acum ca ti ai cumparat si tu giga..sant prietenu tau?
    GIGABLUE 800HD SE...GIGABLUE



  5. #5
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate te poate ajuta asta:

    TVR HD & Focus on DM & VU+

    oscam.conf :

    [global]
    logfile = /tmp/stdout
    loghistorysize = 1024
    clienttimeout = 2000
    fallbacktimeout = 1800
    clientmaxidle = 99999
    failbantime = 30
    failbancount = 7
    cachedelay = 250
    nice = -1
    preferlocalcards = 1
    saveinithistory = 1
    dropdups = 1
    lb_save = 5000
    lb_savepath = /tmp/.oscam/stat
    lb_reopen_mode = 1

    [monitor]
    hideclient_to = 15
    monlevel = 0
    appendchaninfo = 0

    [dvbapi]
    enabled = 1
    au = 1boxtype = dreambox
    user = dvbapi
    request_mode = 1

    [webif]
    httpport = 8888
    httprefresh = 10
    httpallowed = 0.0.0.0-254.254.254.254
    httphideidleclients = 1

    ################################################## #################################

    oscam.server :

    [reader]
    label = focussat
    protocol = internal
    device = /dev/sci0
    services = foc_familia,foc_mozaic,foc_hd,foc_filmbox,foc_cine ma,foc_xxx,foc_panonia
    caid = 0B02
    ecmwhitelist = 0B02:4C
    detect = cd
    mhz = 500
    cardmhz = 357
    ident = 0B02:000000
    group = 1
    emmcache = 1,3,2
    dropbadcws = 1

    [reader]
    label = tvrhd
    protocol = internal
    device = /dev/sci1
    services = tvr_hdcaid = 0500
    ecmwhitelist = 0500:6B
    detect = cd
    mhz = 357
    cardmhz = 357
    ident = 0500:025900
    group = 1
    dropbadcws = 1
    audisabled = 1

    ################################################## #################################

    oscam.user :

    [account]
    user = dvbapi
    pwd = dvbapi
    group = 1
    uniq = 2
    au = focussat
    services = foc_familia,foc_mozaic,foc_hd,foc_filmbox,foc_cine ma,foc_xxx,foc_panonia,tvr_hd
    caid = 0B02,0500
    ident = 0B02:000000;0500:025900
    keepalive = 1

    ################################################## #################################

    oscam.dvbapi:

    L: 0500:025900 6B
    L: 0B02:000000 4C
    P: 0500:025900P: 0B02:000000
    I: 0

    ################################################## #################################

    oscam.services :

    [foc_familia]
    caid = 0B02
    provid = 000000
    srvid = 0029,03EC,03ED,03EE,03F3,0648,0726,1771,76C2,76C3, 76C4,76C5,76C6,76C7,76C8,76C9,76CA,76CB,76CC,76CD, 7725,7726,7727,7728,7729,772A,772D,772E,7730,7731, 7733,7789,778A,778B,778C,778E,7791,7792,7793,7794, 7795,77FA,7857,785B,785F,78B5,78BA,78C3

    [foc_mozaic]
    caid = 0B02
    provid = 000000
    srvid = 00CB,01F9,01F5,01FC,01FD,01FE,01FF,03EF,03F6,03F7, 0B60,77ED,77EE,77F6,77F7,7853,7856,7858,785E,78B8

    [foc_hd]
    caid = 0B02
    provid = 000000
    srvid = 0B77,0EDE,1006,106A,12C5,791F,7920,797D,797E

    [foc_filmbox]caid = 0B02
    provid = 000000
    srvid = 76D0,772C

    [foc_cinema]
    caid = 0B02
    provid = 000000
    srvid = 7797,77F5,78BC,78C2

    [foc_xxx]
    caid = 0B02
    provid = 000000
    srvid = 7855,78BD

    [foc_panonia]
    caid = 0B02
    provid = 000000
    srvid = 75FB,7602,7603,7604,7605,7607,7608,7664,7666,772F, 778D,778F,7790,7798,77F9,7851,785D,7860,78C4

    [tvr_hd]
    caid = 0500
    provid = 025900
    srvid = 0001,0002,000F

  6. #6
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok , treaba cu emmu oscam si cartela TVR-ului am inteles , ramane insa prb. cu recunoasterea/citirea cam-ului/cartelei rcs-ului
    La ''Common Interface'' imi apare Digi Cam , insa cand ''deschid'' mai departe , nu imi arata/citeste informatile de pe cartela
    Acelas cam + cartela cand este folosit pe plasma numai am aceasta prb. , deschizand prg. tv cryptate/platite
    Folosesc ca imaginea E2 , OpenATV pe receptorul GigaBlue
    Multumesc pt. raspunsul cu cartela TVR/Focus

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Constanta
    Posts
    313
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iooon View Post
    na acum ca ti ai cumparat si tu giga..sant prietenu tau?
    ) stii cum e, interesul poarta fesul... cand l-am luat, la tine m-am gandit ca o sa ma ajuti.
    cam slabut suportul pt Gigablue UE Plus, deja ma doare capul... dupa o zi de probat imagini nu am gasit nimic multumitor.
    Last edited by gigi_4476; 31st October 2013 at 12:49.

  8. #8
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai acum gandind un pic logic

    receptoru asta are cam o luna,poata pe piata si mai putin....ce ai vrea si tu acum un pic de rabdare,nu cred ca exista vreun receptor aparut pe piata chiar si upgrade si sa fie totu ok...e imposibil

    deocamdata imagini ptr plus sant de la mai toate team urile,cam 80 la suta.....buguri normal sa fie...nu ma fa sa fiu rautacios sa zic ce buguri au receptoare consacrate si vechi ca iar apar umbrele si ban...no asta e

    la altii bubuie,alti se incurca un pic....iar altii si mai tari le fut din prima zi si iti pot spune ca sant foarte multi,sti de ce?ptr ca unii in inteligenta lor se pun sa i pun bootloade...un bootloader ce nu exista inca si care nu e nevoie sa l pui la un receptor nou aparut cand,la mintea cocsului,ultimu bootloader e de acum un an...deci_

    aparatu e super ok si super rapid...buguri si nemultumiri sant...dar,rabdare

    vin cu 2 imagini instalate OPENMIPS sau OPENRSI...posibil si ATV....incercati sa puneti pe ele emulatoru si pluginurile necesare si aveti rabdare...daca vreti,pana la urma fiecare face ce vrea si ce stie cu marfa lui
    GIGABLUE 800HD SE...GIGABLUE



  9. #9
    nuca de cocos Mentor
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    SV.Romania
    Posts
    502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigi_4476 View Post
    ) stii cum e, interesul poarta fesul... cand l-am luat, la tine m-am gandit ca o sa ma ajuti.
    cam slabut suportul pt Gigablue UE Plus, deja ma doare capul... dupa o zi de probat imagini nu am gasit nimic multumitor.
    ai pus OpenRSI ? daca ai pus aceasta imagine,poti sa-mi spui ce te nemultumeste la ea ? este leit Openpli ,doar ca are alta denumire,eu o folosesc pe un Gigablue 800se plus si sunt f.multumit de ea , openpli folosind si pe Vu-uri , doar nu vrei sa-ti faca si friptura la amiaza
    OCTAGON SF4008 4K the best receiver enigma2 , VU+ultimo 4K,Vu+solo2,Xtrend9200 , Dream500 S , Sky Star HD2 , Antena 1.8 Circulara Al motorizata, Antena 1.6 Circulara Al Fixa Lnb Twin , 2 Antene 1.2 Ofset Fe Lnb Quad , Antena 1.0 Ofset Fe Lnb Quad , Focus Sat Full HD , FreeSat TVR HD

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Constanta
    Posts
    313
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu vreau sa-mi faca fripturi, dar... spre exemplu nu gasesc emu sbox+cccam pt UE Plus...

  11. #11
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci,in primul rand trebuie lamurite niste aspecte

    aici ma refer in general..pentru toti userii si pentru toate receptoarele

    poati acuza un receptor ca nu e ok doar in caz de prob hard,soft..adica nu percuteaza la ce scrie pe el

    poti acuza ca nu are suport..insa aici e ca la loterie,nu sti ce iti poate rezeva viitorul

    poti acuza un team ca faci o imagine in misto.....aici e mult de discutat,unde e interesu,castigu si unde e hobby

    DAR sa acuzi un receptor sau un team ca nu sti sau nu gasesti sa pui un emu sau ca nu merge nu stiu care cutarica de plugin,etc......e o prostie si e nedrept

    EU niciodata nu am pus pluginuri,emu sau mai stiu eu ce ozn,floricele....automat,le am pus mereu manual,deci pentru mine o imagine poate veni la pielea goala....tot ce conteaza e stabilitate,rapiditate si sa contina in ea izu de hobby...NU DE AFACERE SAU TEAM PLATIT
    GIGABLUE 800HD SE...GIGABLUE



  12. #12
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iooon View Post
    .....EU niciodata nu am pus pluginuri,emu sau mai stiu eu ce ozn,floricele....automat,le am pus mereu manual,deci pentru mine o imagine poate veni la pielea goala....tot ce conteaza e stabilitate,rapiditate si sa contina in ea izu de hobby...NU DE AFACERE SAU TEAM PLATIT
    De acord.

    eu totusi nu inteleg de cand stie GIGA de CI+? Pentru ca , camul de la DIGI e CI+
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  13. #13
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai e grele si cititu de caracteristici tehnice
    GIGABLUE 800HD SE...GIGABLUE



  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Constanta
    Posts
    313
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iooon View Post
    ... sa acuzi un receptor sau un team ca nu sti sau nu gasesti sa pui un emu sau ca nu merge nu stiu care cutarica de plugin,etc......e o prostie si e nedrept
    nu toti au timp de bantuit pe forumuri dupa un simplu emu care nu se gaseste pt Gigablue si nu toti au mintea asa luminata ca tine sa se descurce sa-l puna manual...
    plm, o exista cineva pe forumul asta pe care sa-l fi ajutat iooon macar cu un cap de ata?

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    76
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu vreau sa-l jignesc iar pe autostiutorul Ioon ,dar lui totul e perfect , nu are probleme cu nimic cu acel receptor renumit Gigablue ,numai lui functioneaza perfect fara nici o problema, dar cand se cere sa dovedeasca ceva concret se pierde cu tot si vine cu filozofia lui.
    Deci Iooane cam muti isi dau seama ca esti un habarnist si bagator de seama..
    Arata ne ca stii si tu ceva cu dovezi si nu cu filozofii de ale tale..

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top