Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23

Thread: TVR update 2014

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Lightbulb TVR update 2014

    Puteti face update acum pe un an de zile la card TVR:
    class 0500 025900 000000000000000A 0000000A 2013-10-14 2014-10-22 TVR / Eutelsat 16°E / Romanian

    Mai nou, cardul TVR decodeaza si PRIMA TV (FREESAT). Posibil sa fie asta numai temporar?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    otopeni
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu cardul tvr poti decoda tot pachetul freesat cu conditia sa il inregistrezi pe site-ul freesat si sa platesti pt un an

  3. #3
    BISS friend Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Ro
    Posts
    313
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bono View Post

    Mai nou, cardul TVR decodeaza si PRIMA TV (FREESAT). Posibil sa fie asta numai temporar?
    E de ceva timp. Am observat asta de vreo 2 saptamani. Deci inainte de update. Si dupa e ok. Daca nu schimba ceva pe la sid-uri sa nu mai fie ca si la TVR1 cred ca va merge mult timp de acum inainte.
    -=<SS2 FUN>=- Oscam sh4, mips, raspi
    DVBSky T9580,Alien2+,Emme Esse 115cm AL, IBU, DM3800, 100.5E-45W,Dm500S, CubeRevo250, Raspi, Asus Wl500GPv2 ...

  4. #4
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bono View Post
    Puteti face update acum pe un an de zile la card TVR:
    class 0500 025900 000000000000000A 0000000A 2013-10-14 2014-10-22 TVR / Eutelsat 16°E / Romanian

    Mai nou, cardul TVR decodeaza si PRIMA TV (FREESAT). Posibil sa fie asta numai temporar?
    O fii vreo greseala de soft ...

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu am folosit cardul cateva luni, s-a pornit instantaneu cu MgCamd+NewCs.
    Last edited by prodi; 17th October 2013 at 09:19.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Above
    Posts
    9,207
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe cuvantu' tau?


  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @007/ro ...vezi ca mai sunt 2-3 rubrici unde ai uitat sa faci un comment in dim.aceasta (cred ca la cloane si shop) !

    muahahahahaaaaa °°
    ,,*** Time is an illusion ! ***,,


  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Above
    Posts
    9,207
    Posts Thanks / Likes

    Default

    M-am gandit ca tot nu citeste nimeni si am renuntat!
    La clone pot posta cu .....o clona!

    Last edited by 007/Ro; 17th October 2013 at 13:59.

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    heheheeee ! ..ei mai sunt cativa care mai si...citeste
    have a nice day !

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Above
    Posts
    9,207
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Oscamu' citeste si el si face chiar si update dom'le!
    Ce chestie cu TVR-ul asta...
    ->type: Viaccess (standard atr), caid: 0500, serial: 3211xxxxxx
    providers: 3 (FFF720,025900,025910)
    provider: 1, id: FFF720, name: TVR, sa: BF6xxxxx, geo: empty
    provider: 2, id: 025900, name: TVR 1, sa: BF6xxxxx, geo: FF FF FF FF
    class: 0A, expiry date: 2013/10/14 - 2014/10/22

    Sa fiti iubiti!

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se poate muta la offtopic?/nu are legatura doar cu dreamboxul si oricum

    http://www.rdi-board.com/threads/146434-Update-card-tvr

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Above
    Posts
    9,207
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai e si aici
    Ar trebui adunate toate postarile si informatiile despre TVR - satelit intr-un singur loc.
    Last edited by 007/Ro; 17th October 2013 at 17:56.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    sibiu
    Posts
    360
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu pot nicicum sa mai fac update la cartela tvr. am sunagt si la nr. de tel TVR si nu a luat-o... pfff, cu ce sa incerc? cu scam nu vrea, cu oscam nu vrea... Ce setare exista in oscam pt update card? mersi.
    VU+ UNO (BlackHole) & Dreambox 500+ S, LNB Inverto Black Ultra, antena 1.1 m TRIAX, Optibox H-H DM3800 USALS, Telekom - Focus - Freesat

  14. #14
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sifur nu ai setat corect ceva de nu vrea cu oscam...

    class 0500 025900 000000000000000A 0000000A 2013-10-24 2014-10-22 0500:025900 unknown
    class 0500 025900 000000000000001E 0000001E 2013-10-17 2014-10-17 0500:025900 unknown
    class 0500 025900 000000000000000A 0000000A 2013-10-17 2014-10-17 0500:025900 unknown
    class 0500 025900 000000000000000A 0000000A 2013-10-14 2014-10-22 0500:025900 unknown
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita č quando gli uomini hanno paura della luce.


  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    sibiu
    Posts
    360
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sunt setarile lui ovidiumarius, acuma...nu stiu daca e axctivat autoupdate ptr tvr. Eu zic ca da...
    VU+ UNO (BlackHole) & Dreambox 500+ S, LNB Inverto Black Ultra, antena 1.1 m TRIAX, Optibox H-H DM3800 USALS, Telekom - Focus - Freesat

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top