Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default ce pärere aveti????

    dragilor, voi ce pärere aveti, sä schimb kartela de Sky betacrypt pe una NDS
    in ultimul timp se blocheaza foarte des, am un timp de räspuns si de 32ms chiar si mai mult.
    ieri a fost catastrofä, n-am putut sä mä uit la nimic, räminea blocat si mai mult de un minut.

    m-am gindit cä dacä o schimb se rezolvä problema, ce ziceti

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A mea merge in smargo fara probleme.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    112
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am kartela de nds, si merge bine fara intreruperi. nu stiu cum merge pe beta. alti zic ca e mai stabila. poate e defecta a ta, sau ceva nu e setat bine in config. decind ai problem cu ia?

  4. #4
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pin70 View Post
    eu am kartela de nds, si merge bine fara intreruperi. nu stiu cum merge pe beta. alti zic ca e mai stabila. poate e defecta a ta, sau ceva nu e setat bine in config. decind ai problem cu ia?
    de cind am schimbat de pe Motor pe multifeed.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    112
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai atunci cred ca nu este reglata bine antenna, zic eu. si mai poti incerca cartela si in la alta locatie sa vezi cum merge.

  6. #6
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    antena e reglatä perfect, nu e nici o scädere de semnal in momentele blocärii.
    oare sä nu se impace twin lnb-urile cu diseq-urile

  7. #7
    Junior Member Master
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by badboy View Post
    antena e reglatä perfect, nu e nici o scädere de semnal in momentele blocärii.
    oare sä nu se impace twin lnb-urile cu diseq-urile
    Daca cotrolezi mometan sarcina pe lnc vei vedea ca e sub 300mA alimetat in general e motivul lnc-utilor twin quad... Deci folositi lnc-uri de calitate petru a scapa de problema asta

  8. #8
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by goguu View Post
    Daca cotrolezi mometan sarcina pe lnc vei vedea ca e sub 300mA alimetat in general e motivul lnc-utilor twin quad... Deci folositi lnc-uri de calitate petru a scapa de problema asta
    bun, lnc-uri twin de calitate sau sä pun quatro cu un multiswitch
    ale mele is alps twin-urile

  9. #9
    Junior Member Master
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quatro cu un multiswitch.

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce multifeed ai? Adica ce sateliti receptionezi?

  11. #11
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Ce multifeed ai? Adica ce sateliti receptionezi?
    19.2E-13.0E-4.8E-0.8W

    4 twin cu 2 diseqC 4x1

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce dimensiuni are antena? Pentru configuratia ta ai nevoie de minim 85 cm. Iar ca diseq as folosi un Spaun 4x1, cu el nu ai probleme.

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,

    Eu le am pe ambele..S02 si V13(pr cateva zile am avut si v14 sa testez)

    daca vorbim de CS este de preferat S02.Stiu ca or sa vina unii sa spuna ca V13 merge perfect.

    Eu folosesc in easymouse si nu am probleme de vreo 4 ani(Oscam/Cccam). Cu cccam aveam si eu probleme..se bloca.

    V13 este ok dar daca faci schimb de cache.

    Numai bine!

  14. #14
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Ce dimensiuni are antena? Pentru configuratia ta ai nevoie de minim 85 cm. Iar ca diseq as folosi un Spaun 4x1, cu el nu ai probleme.
    e de 90cm antena, diseq sint Opticum

    @robi, mä sfätuiesti sä trec pe oscam/cccam?

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by robi22 View Post
    Salut,

    Eu le am pe ambele..S02 si V13(pr cateva zile am avut si v14 sa testez)

    daca vorbim de CS este de preferat S02.Stiu ca or sa vina unii sa spuna ca V13 merge perfect.

    Eu folosesc in easymouse si nu am probleme de vreo 4 ani(Oscam/Cccam). Cu cccam aveam si eu probleme..se bloca.

    V13 este ok dar daca faci schimb de cache.

    Numai bine!


    VU+DUO / oscam 8845

    Sky De v13

    ecm time 122 ms


    succes

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top