Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 17 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 252
  1. #1
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,783
    Posts Thanks / Likes

    Default Noul DigiCare RCS & RDS + Router RDS

    Dacă utilizați platforma multilateral dezvoltată de RCS RDS cu siguranță ați observat o mică MARE schimbare.
    Digi Care are acum o tentă de Windows 8 și vine cu niște modificări. În principiu toate sunt ca pe vechea platformă doar că mai “user friendly“.
    Cum te loghezi în cont, te întâmpină un mesaj care îți spune că dacă vrei ROUTER Wi-Fi de la DIGI îți poți rezerva unul ONLINE
    A venit vremea în care îți poți lua Router RDS (model: ZTE H218N)
    Costul lui e 5RON/lună (TVA inclus)

    Noul DigiCare RCS & RDS + Router RDS

    Redactat în 04/10/2013 la 9:27 PM Categoria: RDS


    Dacă utilizați platforma multilateral dezvoltată de RCS RDS cu siguranță ați observat o mică MARE schimbare.
    Digi Care are acum o tentă de Windows 8 și vine cu niște modificări. În principiu toate sunt ca pe vechea platformă doar că mai “user friendly“.
    Cum te loghezi în cont, te întâmpină un mesaj care îți spune că dacă vrei ROUTER Wi-Fi de la DIGI îți poți rezerva unul ONLINE
    A venit vremea în care îți poți lua Router RDS (rasa: ZTE H218N)
    Costul lui e 5RON/lună (TVA inclus)
    ATENȚIE: Trebuie să fii abonat RCS RDS pe parte de internet pe cablu ca să poți beneficia de router + să fii cu plata la zi atunci când îl soliciți
    Îți poți rezerva unul de la tab-ul SERVICII -> COMANDĂ ECHIPAMENTE sau dacă te prezinți în sediile RCS RDS.
    Beneficii:

    • inițial configurat de RCS RDS
    • RCS RDS oferă asistență 24h din 24h
    • rezolvarea rapidă a situațiilor apărute
    • DNS Dynamic (pt camere de supravegheat)
    • CONTROL PARENTAL
    • e din clasa N deci viteze până în 300Mbps
    • 1 port WAN, 4 porturi LAN 10/100Mbps
    • 2 porturi telefonie
    • suportă IPv6
    • Manual de utilizare router RDS

    Configurarea lui e foarte simplă, cred că manualul de utilizare e destul de explicit DECI: Configurare router RDS.

    Routerul arată așa:




    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  2. #2
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,791
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am vazut si placut...sunt curios cum e routerul ala.
    MAGAZINE ONLINE LA CHEIE - DEMO - WWW.DIGICART.RO - Magazine online la cheie in 24 de ore, sisteme de plata integrate, module de curierat integrate.

  3. #3
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Default

    foarte simplist, si foarte usor de configurat, si iti ofera exact ce ai nevoie: routing, adica nat si wireless.
    yada yada

  4. #4
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    NU SE MERITA nici pt. 5 lei chiria lunar , acel modem de la rcs , fiindca atat portul WAN , cat si cele 4 porturi LAN NU SUNT GIGABYTE
    Unde mai pui , ca pt. maine se anunta o conferinta de presa din partea rcs-ului cu noutati in domeniul net-ului :
    - Clienţii RCS&RDS vor naviga la cea mai mare viteză de Internet din România - Lansăm “cea mai mare viteză la Internet din România”, anunţă compania în invitaţia trimisă presei
    Sursa - http://www.capital.ro/detalii-artico...ia-187307.html
    Deci daca vor sa fie ''NUMBER ONE'' , atunci ar trebui sa dea in custodie/cu chirie un ROUTER GIGABYTE , nu un ''amarat'' de router , stiind ca practic in ziua de azi toate pl. de baza au lan cu port gigabyte

  5. #5
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate ca ar trebui sa implementeze si pentru decodoare serviciul de comanda/retinere online si clientul sa fie notificat prin mail sau sms:buey,ti-a venit receptorul.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania Linga Rio
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sa nu uitati ca primul receptor digi DTH 1120na nu avut nici euroscart!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania Linga Rio
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am uitat in llegatura cu digicare

    a lansat dyndns free

    cine are server cardshare nu mai trebuie sa plateasca la dyndns.com sau in fiacre ani sa registreze din nou la no.ip etc.

    din digicare se poate seta nume dns preferat exemplu xyz.go.ro dupa reconectare functioneaza

    am testat si este super ok

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Bucuresti
    Posts
    920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tot din Digi Care se vor comanda si CAM-uri in curand.

    Vor aparea tot la Centru Echipamente.
    Digi Mobil 4G !

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lupull View Post
    NU SE MERITA nici pt. 5 lei chiria lunar , acel modem de la rcs , fiindca atat portul WAN , cat si cele 4 porturi LAN NU SUNT GIGABYTE
    Unde mai pui , ca pt. maine se anunta o conferinta de presa din partea rcs-ului cu noutati in domeniul net-ului :
    - Clienţii RCS&RDS vor naviga la cea mai mare viteză de Internet din România - Lansăm “cea mai mare viteză la Internet din România”, anunţă compania în invitaţia trimisă presei
    Sursa - http://www.capital.ro/detalii-artico...ia-187307.html
    Deci daca vor sa fie ''NUMBER ONE'' , atunci ar trebui sa dea in custodie/cu chirie un ROUTER GIGABYTE , nu un ''amarat'' de router , stiind ca practic in ziua de azi toate pl. de baza au lan cu port gigabyte
    Momentan nu vad motivul pt care sa dea outer de 1000. e treaba fiecaruia sa isi faca reteaua in casa pe cat vrea. din momentul in care se vor oferii viteze de peste 100 mb........alta discutie.
    PS : am abonament la CATV la RDS si vreau un TV 3D Full HD in custodie........crezi ca iti da cineva ?
    DM800+3 DM500 + server Oscam+3CC ........ 93E-31,5W

  10. #10
    Junior Member Friend
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    41
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Astazi mi-am instalat si eu router-ul. Merge bine sincer. Singurul lucru care nu merge este portul usb. Am incercat stick si hdd extern dar din pacate windows-ul nu il vede(router-ul il vede :O).

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by wolfynwo View Post
    Astazi mi-am instalat si eu router-ul. Merge bine sincer. Singurul lucru care nu merge este portul usb. Am incercat stick si hdd extern dar din pacate windows-ul nu il vede(router-ul il vede :O).
    Pt portul USB incearca sa cauti un update de soft. Se poate sa reusesti. Ei zic asta : Printer Server and HDD Support on USB

    The H218N can be connected with USB HDD, Flash Disk or printers on the USB ports and act as file server, FTP server, and print server. It can easily support file backup, file sharing and network shared printing.


    http://enterprise.zte.com.cn/en/prod...10_373320.html
    DM800+3 DM500 + server Oscam+3CC ........ 93E-31,5W

  12. #12
    Junior Member Friend
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    41
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da stiu ca suporta, dar din pacate RdS cred ca limiteaza accesoriile router-ului . Maine il duc inapoi. Il luasem pentru IPV6 si acel port usb. Voi ramane la al meu Tplink cu ipv4 si usb functionabil.
    LE: Testat si imprimanta pe usb . Din pacate aceleasi simptome : router-ul o vede dar W7 nu.

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by wolfynwo View Post
    Da stiu ca suporta, dar din pacate RdS cred ca limiteaza accesoriile router-ului . Maine il duc inapoi. Il luasem pentru IPV6 si acel port usb. Voi ramane la al meu Tplink cu ipv4 si usb functionabil.
    LE: Testat si imprimanta pe usb . Din pacate aceleasi simptome : router-ul o vede dar W7 nu.
    ezi ca e mai ciudat sa instalezi imprimanta prin print server usb. daca o vede routerul........nu e routerul defect sau blocat.
    DM800+3 DM500 + server Oscam+3CC ........ 93E-31,5W

  14. #14
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Wolfynwo , initial si eu am fost incantat , insa cand am citit manualul , mi-am zis ca mai bine raman la tp-link-ul meu 1043
    Mai ales ca acum folosesc un openwrt pt. el si functioneaza si ipv6 de la rcs
    Sa vedem maine , ce noutati ne vor spune si poate se vor gandi sa inlocuiasca sau sa mearga in paralel si cu un router gigabyte tot in custodie
    Catalinman poate transmiti mai departe doleanta legata de un router gigabyte in custodie pt. probabil noile abonamente FiberLink 3/4
    E pacat sa ai viteze de peste 100Mbps de la rcs si sa fii limitat , tocmai de un router non-gigabyte , tot de la rcs ( in custodie )
    De abia astept , chestia cu cam-ul , va fii tot in custodie sau doar de cumparat ?

  15. #15
    Junior Member Friend
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    41
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bmihai500 View Post
    ezi ca e mai ciudat sa instalezi imprimanta prin print server usb. daca o vede routerul........nu e routerul defect sau blocat.
    Pai daca nu e defect atunci de ce nu imi vede in windows hdd/stick-ul? Normal trebuie sa apara iconita de PnP dar....Ceva nu e ok. Am pus pe stick un fisier mp3 , unul avi, unul mp4 si unul mkv si surpriza: imi vede doar mp3 cu WMP. Am incercar tot ce am putut sa fac asa ca am cedat

    @lupull : Ai incercat sa folosesti portul USB ? Is tare curios sincer.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top