Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30
  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default Un răspuns, vă rog...

    are cineva vreo idee dacă un receptor dreambox, VU Uno, scoate semnal n același timp și prin HDMI și prin euroscart? Știu că există n meniu să selectezi HDMI, SCART, etc.

    Mă interesează să-l conectez la două televizoare. Unul pe HDMI, și altul prin scart.

  2. #2
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am tot vrut să ncerc asta și eu dar acum m-ai mpins de la spate o să revin ...

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    exact și eu. Cnd sunt acasă, lngă receptor, mereu uit să ncerc. Și mi-am adus aminte acum, și am zis să ntreb dacă eu nu sunt n stare să verific.

  4. #4
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Așa e numai că azi sunt acasă dar trebuie să aștept deșteptarea...

  5. #5
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci la mine merge (VU+solo) nu a trebuit nico setare extra


  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mulțumesc mult. Deci și la mine va merge. Numai bine!

  7. #7
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu plăcere,Sper că o să meargă si la tine !

  8. #8
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si pe dm800 iese semnal concomitent pe scart si hdmi dar mi s-a intimplat ca la pornirea televizorului cu hdmi s-a restartat boxul

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,274
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Funcționează si vu si dm pe ambele iesiri.


    Sent from my iPhone using Tapatalk 2

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat si eu, pe un dm 500 si merg amandoua simultan.

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,590
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merita sa scoti dintr-un receptor hd semnal prin scart care are rezolutie mica?mai degraba as pune un spliiter hdmi.
    DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

  12. #12
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate un televizor chiar nu are HDMI.

    Sent from my GT-I9505 using Tapatalk now Free

  13. #13
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si cine imi mufeaza hdmi-ul? exista mufe hdmi? caut acum pe google. sunt vreo 15 metri intre receptor si televizorul al doilea.

  14. #14
    un simplu user Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by scary View Post
    si cine imi mufeaza hdmi-ul? exista mufe hdmi? caut acum pe google. sunt vreo 15 metri intre receptor si televizorul al doilea.
    Iti recomand ceva de genul http://www.emag.ro/cablu-hdmi-pro-so...ef=autosuggest
    La asa lungime mare si atenuarile sunt pe masura, asa ca nu recomand mufarea cablului, orice nod adaugand atenuari suplimentare si implicit, deteriorarea semnalului.
    1 x DM800SE + 1 x Offset 0,9 m + 1 x LNB Inverto Black Ultra 0,3dB + 1 x H-H mount DM 2400
    UPC Ro (FocusSat) Full & FreeSat Ro

  15. #15
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    investitie prea mare. nu se merita. tot mai bine este prin euroscart. daca avea receptorul iesirea pe componente rgb altceva era.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top