Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default cum fac AU la card UPC Direct 0d97

    buna ziua, cum fac AU la cardul UPC Direct 0d97 ? Mentionez ca functioneaza pe Dreambox cum in OSCam asa si direct in CCCam. OSCam-ul imi arata card active pana in 03 Oct 2013 (adica expira cele 10 zile de gratie) dar cum fac ulterior ? Cardul vine fara receptor este Cryptworks . Multumesc

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca ar trebui sa poti face cu scam fara probleme

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1) si cand se face AU pana ori cand se inchide ? 2) unde mai bine sa il folosesc in OSCam ori in CCCam ? multumesc

  4. #4
    Junior Member Master
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca il folosesti in oscam , atunci mai bine decat sa pui scam si sa opresti astfel serveru de oscam->cccam, faci un user nou si pornesti din telnet (manual) un client de mgcamd doar pt. update care merge perfect in paralel cu cccam si face si AU perfect,...cand vezi ca s.a prelungit subscriptia in entitlements , poti opri mgcamd care l.ai pornit manual iar oscam si cccam vor rula in continuare ca si cum nimic nu s.ar fi intamplat - pe cand daca pui scam tb. sa opresti toate aceste procese si automat nu mai vede nimeni nimic intre timp din serverul tau (presupunand ca ai cardul si in CS)
    Daca nu ma gasiti la paine, cautati~ma la oua

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca am pachetul full, ar trebui sa fac AU pe un canal anume, ori nu conteaza ? multumesc

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Germania
    Posts
    128
    Posts Thanks / Likes

    Default

    AU faci pe TVR1 cu scam.nb

  7. #7
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    817
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by timis View Post
    AU faci pe TVR1 cu scam.nb
    Cum sa faca AU pe TVR1 pt UPC Direct 0d97?
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Germania
    Posts
    128
    Posts Thanks / Likes

    Default

    scuze,raspuns gresit nu am fost atent de ce card se vorbeste

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    112
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ar trebui sa fac AU pe oricare canal nu conteaza pe care.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    astazi am facut AU cu OSCam-ul, a facut instantaneu pe toate, mai putin cele HBO. Si nu vrea nici in ruptul capului sa faca. Oare de ce ? Daca a mers perfect pe celelalte (inclusiv sporturile HD, MGM etc etc) de ce nu vrea pe HBO. Mentionez ca pachetul este full (inclusiv HBO). Multumesc

  11. #11
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut
    am si eu upc 0d97,acum fac au cu un optibox panthera,merge au perfect si repede.M-am chinuit si eu o perioada cu Dreambox-ul pentru au.Merge cu Scam min. 3.58 sau cu newcs 1.70 si mgcamd client min 1.35a
    spune-mi te rog ce oscam folosesti
    la mine nu citeste toate canalele oscamul,am incercat mai multe versiuni, si nici nu face au total

    mersi mult

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    In gura lor..
    Posts
    1,155
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu cititi wiki cum sa stiti oscam .
    Cititi wiki si ce mai spun altii prin forumuri, nu tilisca din germania care face au la orice card pe tvr unu.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Germania
    Posts
    128
    Posts Thanks / Likes

    Default

    super.....

  14. #14
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    iata l pe maestru picolo ce da sfaturi mereu spre wiki,pe un alt forumn cred ca are doua pagini in care asta spune mereu...cititi wiki

    imi permit sa ma bag ca musca ca tot asa isi permite si nenea picolo sa se bage in seama cu mine pe alte thread uri,desi nu l am chemat la intrunire

    si tot asa imi pot permite si eu,ca si tine de altfel,sa intreb staffu cam asa...lu asta cine i da ban?

    asta ca reply la remarca lui pe alt topic.....Cine ii da ban lu' asta ?

    deh am burta plina si m am gandit sa postez.
    GIGABLUE 800HD SE...GIGABLUE



  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    In gura lor..
    Posts
    1,155
    Posts Thanks / Likes

    Default

    iooooooooooooon
    sau vrei sa iti zic si celelalte nick-uri clona de pe aici sau de pe alt undeva.
    pentru ce exista wiki?
    pentru ce exista Streamboard?
    pentru ce altii se zbat si posteaza configuri pe forumuri.
    luat-ul de-a gata, mocca, cum vor unii ca tine-e mai comod ca asa ii sta bine romanului.
    Nu crezi ca interesatul ar trebui sa intrebe pe sectiunea maghiara de aici sau pe alte forumuri din Ungaria sau slovacia pentru acea configuratie?
    Daca vreau sa configurez Orange pentru share intreb un Roman si nicidecum unul din Samoa de vest.
    La fel daca vreau sa configurez D+ intreb un spaniol.
    OFFT
    Cred ca atunci cand te-ai nascut cineva a gresit configul...
    ONT

    @All
    Fiecare sistem e independent in felul lui.
    Anumite setari care merg bine la mine nu pot fi 100% valabile si la altul
    De aia wiki -e un vade mecum, de la care trebuie pornit...
    Compilati-va singuri oscam din linie de comanda cu
    "make install"
    cautati in usr....
    Sunt actualizate multe!
    Normal ca e o versiune globala de config.
    Fiecare trebuie sa adapteze configul dupa nevoi.
    PS:
    am pus card de TFM in oscam si Tv2s fara sa am ajutor de nicaieri...am citit " wiki " si am cautat parametrii necesari configuratiei, caid,ident,sid,whitelist,ecc...
    @iooon
    fugi cu cercu'---
    oare nimeni nu it da ban pt prostiile care le debitezi pe aici inducand lumea in eroare?
    cine a scris acel hulit "wiki" a fost/au fost prost/prosti?
    Burta plina de cac** si ti se urca toxina la cap

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top