Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5

Thread: ALMA 2300 Combo

  1. #1
    Lenes din nastere Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Pe langa Oltet la vale
    Posts
    413
    Posts Thanks / Likes

    Default ALMA 2300 Combo

    Saptamana trecuta am achizitionat un receptor Alma 2300 Combo,care dupa cum i-i spune si numele functioneaza si pe satelit si pe cablu.Ar fi totul in regula pana aici.Pe satelit l-am testat cu ultima versiune de firmware si functioneaza bine as putea zice,insa la "munca" pe cablu nu "miroase" nici-un canal.Care ar fi explicatia?Ce am gresit?Ce pot sa-i fac?A,era sa uit l-am testat pe o retea locala de cablu Diabxxxxm din orasul Bals.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vulpea View Post
    Saptamana trecuta am achizitionat un receptor Alma 2300 Combo,care dupa cum i-i spune si numele functioneaza si pe satelit si pe cablu.Ar fi totul in regula pana aici.Pe satelit l-am testat cu ultima versiune de firmware si functioneaza bine as putea zice,insa la "munca" pe cablu nu "miroase" nici-un canal.Care ar fi explicatia?Ce am gresit?Ce pot sa-i fac?A,era sa uit l-am testat pe o retea locala de cablu Diabxxxxm din orasul Bals.
    Am vrut sa-ti trimit un mesaj privat pe acest forum.Il ai setat sa nu primesti mesaje.Vream sa-ti dau un link unde sa pui aceasta intrebare.Nu vreau ca sa se creada ca fac reclama cuiva cu postarea la vedere.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2008
    Location
    Suceava
    Posts
    479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In specificatiile acestui receptor, scrie ca stie DVB-S2 si DVB-T adica satelit si terestru digital. N-am vazut nicaieri sa scrie c-ar sti si DVB-C, adica cablu digital. DVB-T nu este acelasi lucru cu DVB-C, sunt doua norme de transmisie TV diferite.
    http://www.elstar.ro/?page=shop/flyp...f336d8a2ab7dcb

    L.E. Si intrebarea care se pune: acea retea de cablu locala, transmite programe de televiziune si in format digital (DVB-C) sau doar analogic? Ca daca transmite doar analogic, nu ai cum sa prinzi nici un program cu nici un fel de receptor combo.
    Last edited by Florynsv; 21st September 2013 at 18:56.
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, DM800 HD PVR, Optibox Raptor, Amiko 8800, Optibox CX PVR, General Satellite VA-7200, 90E-30W!

  4. #4
    Lenes din nastere Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Pe langa Oltet la vale
    Posts
    413
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc,am inteles perfect.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai multe detalii gasesti : aici

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top