Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default probleme Tuner DM 800

    Am un DM 800 cu GP3

    Am schimbat instalatia de pe Motor pe diseqc 4/1 si am incercat deja multe setari, am schimbat switchul totul de geaba nu primesc nici o imagine pe TV ramane negru- eroare "Tuner fehlgeschlagen" (nu stiu cum se zice pe romaneste)

    Daca pun cablul direct la LNB merge...

    Ce as mai putea Face

    Multumesc

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa pui Settings noi pe el, sau din nou.
    Ceva asemanator am intalnit si eu la un amic, pe o clona DM 800, in August cand am fost in RO.
    Bafta

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat cu tot felul de settinguri , am schimbat si imaginea. Acum ii newnigma2-v4.0.4. Tot nimic

  4. #4
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine cu newnigma e asa configurat

    Satellit - Astra 19.2°E
    LNB - LNB 4
    Tone Modus - Band
    DiSEqC Modus - 1.1
    Toneburst - Keine
    DiSEqC-Befehl übertragen - BB
    Befehlsfolge - commited, toneburst
    Tone Amplitude - 800mV

    restul rämine asa cum e

    Satellite - Hotbird 13.0°E
    LNB - LNB 3
    DiSEqC-Befehl übertragen - BA

    Satellite - Astra 4A 4.8°E
    LNB - LNB 2
    DiSEqC-Befehl übertragen - AB

    Satellite - INTELSAT 10-02/Thor 6 0.8°W
    LNB - LNB 1
    DiSEqC-Befehl übertragen - AA

    la restu am scris numa ce e altfel decit la primu, restul e configurat ca si primul

    la o cunostintä de-a mea tot asa ii dädea tot timpul "Tuner fehlgeschlagen", a cumpärat tuner nou si aceeasi problemä, pinä l-am luat sä mä uit la el si de vinä o fost Netzteil, avea unu de 2A si i-am dat unu de 3A, problemä rezolvatä.

  5. #5
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3,247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce fel de DM800 ai ? clona sau original.
    Daca e original, ai grija sa fie imagine pentru originale, daca e clona, pentru clone.

    Totusi, daca ai schimbat imaginea, aproape sigur tunerul e neconfigurat, mergi la setup, service searching si Tuner Configuration.
    Acolo alegi ce configratie, cu motor, fixa, 1 sat, 2, etc.

    Apoi alegi satelitul si ai grija sa selectezi lnb, si tot asa.
    Abia atunci o sa ai imagine.

    PS
    La language, ai optiunea sa pui engleza, poate te ajuta...

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ badboy asa am avut prima data munai cu

    LNB 1 = Astra
    LNB 2 = Hotbird
    LNB 3 = INTELSAT 10-02/Thor 6 0.8°W nu a mers

    Acum merge nu mai 0,8 si 19,2 cu setarea

    Einfach

    A/B/C/D

    astra AA
    hotbird AB
    Intel BA

    DiseqC Schalter 4/1 Octagon SAT Switch Umschalter 4 Satelliten FullHD HDTV 3D

    1 Astra 2 Hot 3 Intel

    Problema e daca scot egal care cablu de pe LNB (Astra sau / Intel ) nu mai merge nimic

    Am avut dreamul bucati si verificat, nu gasesc bube

    Mor de Curiozitate ce poate fii

    Tunerul de pe 800 se se potribeste la 800 PVR?

    amandoua sunt Originale

  7. #7
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Zici ceva de 2 receivere, 800 si 800se, le ai cumva legate amandoua? Daca da, atunci ia un multischalter (multiswitch), cu diseqc o sa ai probleme, blocari aiurea fara vreo logica.
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    acum asa incepator nu sunt am la fiecare receptor cate un switch si nu e nici prima antena care o montez, numai asa ceva nu mi sa mai intimplat nici odata.

    Eu am und dm 800 + dm 7000

    dm 8oo nu merge iar jegul ala vechi nu are nici o problema

  9. #9
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai lnb quad sau twin si la ele ai legate switch-urile diseqc atunci poate fi de la ele, eu aveam 4 receivere cu lnb quad si 4 diseqc 4/1, am incercat o gramada de diseqc inclusiv spaun, o gramada de lnb si tot se bloca cateodata, aleator si fara logica; am bagat un multiswitch cu lnb quattro si merge perfect totul, de vre-un an sau 2 nu s-a blocat niciodata nici un receiver.
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top