Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default Saeed bhai...plz help


    As per ur advice I edited keys 01,11-03,13 and 08,18 under provider id 007C00 . I put the new AES keys found in this forum for my starsat x150d+. Now my multivision is working fine. and I found out that keys 01,11 are the right keys to edit and supported by my receiver. Now my spice platinum is not working which was working fine before changing the keys. Maybe I have to change back the keys for 03,13 and 08,18. But I dont have the earlier values. plz advice how can I have spice platinum working again. Thanks

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    United Arab Emirates
    Posts
    604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    friend i think go to factory default setting and after that input keys 01 and 11 hope your problem will solve :P

  3. #3
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dodi
    friend i think go to factory default setting and after that input keys 01 and 11 hope your problem will solve :P
    Spice Platinum resides on key 08: AFAA50ACBBD8263B
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    thanks for the reply guys. Luckily I was able to solve it immediately I posted the question earlier. Actually I re-entered the keys for 08 and deleted 18 which made spice work just fine. The point to be noted is that when I re-entered the correct keys for 08 and did not deleted the 18 entry, spice didn't worked. To make spice work I had to re-enter the 08 keys and delete the 18 entry completely. Hope it helps other friends also.
    Thanks

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Socialist Republic of Hypocrates
    Posts
    3,578
    Posts Thanks / Likes

    Default


    yes for starsat receivers multivision works on 01 & 11 splitted AES keys and spice works on 08 index of keys on the same provider.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. faysal bhai plz
    By kashif in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 27th June 2006, 02:53
  2. Masod , saeed . bokony ph please need help
    By weso in forum RDI - English
    Replies: 7
    Last Post: 25th May 2006, 03:47
  3. Farrukh bhai
    By nazirahmed in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 21st August 2005, 09:34

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top