Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default Receptor terestru TVNumeric

    Buna Ziua,

    Am un receptor (TVNumeric) adus din Franta fara telecomanda. Am reusit sa fac rost de o telecomanda universala care sa se potriveasca. Receptorul are 50 de canale franceze in memorie. Am scanat si am receptionat maxim 8 canale romanesti. Problema este ca nu le pot vedea pentru ca nu apare in lista.
    Este posibil sa existe o alta tasta pe telecomanda originala care sa poata introduce canalele romanesti in lista, sau poate sa fie blocat pe canalele franceze?

    Multumesc anticipat

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Rm Sarat
    Posts
    3,677
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca poti sa publici denumirea corecta a receptorului ...poate vedem ce specificatii tehnice are ,sper sa nu fie vorba de unul doar cu mpeg 2 !

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe receptor doar atat scrie TV numeric, unde ar trebui sa ma uit ca sa vad ce tip de receptor este?
    Mentionez ca are slot HDMI si am receptionat si canale HD

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,691
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Uita-te pe burta ca ar trebui sa fie o eticheta.



  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Above
    Posts
    9,206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu-l arunci la gunoi ( inca ) citeste aici sau aici.

    Daca tot nu vezi canalele FTA de la noi nici dupa ce faci manevrele descrise
    ....démarrer le décodeur sans carte en faisant la séquence TXT-MENU-TXT-TXT-SORTIE
    cauta totusi un tomberon...
    Tout de suite!



    P.S.
    Ma intreb de ce ti-a fost lene sa dai o cautare simpla pe Goagal cu TV Numéric avand receptorul in speta ?!
    Last edited by 007/Ro; 16th September 2013 at 07:43.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top