Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default problema aparat digi

    buna am un abonament digi si e aparatul stricat am facut rost de alt aparat identic un stiu exact ce model e dar e din cele vechi asemanator cu cele cu 2 cartele dar asta e doar cu una am schimbat sursa din celalalt care functioneaza dar are abonamentul anulat si am urmatoarea problema se aprinde incearca sa descarce softul si se stinge total dureaza intre 5 si 10 sec si continua asa la nesfirsit imi puteti spune ce as putea face ca eu sint in spania si un am cum sa-l duc la o reprezentanta sa mi-l repare multumesc anticipat

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mon frere, am vrut sa te ajut sa scapi de dilemele aparuten-viata-ti dar nu inteleg ce exact problema ai tu si receptorul

    incerci si pe intelesul nostru ?

    Quote Originally Posted by sorin0681 View Post
    buna am un abonament digi si e aparatul stricat am facut rost de alt aparat identic un stiu exact ce model e dar e din cele vechi asemanator cu cele cu 2 cartele dar asta e doar cu una am schimbat sursa din celalalt care functioneaza dar are abonamentul anulat si am urmatoarea problema se aprinde incearca sa descarce softul si se stinge total dureaza intre 5 si 10 sec si continua asa la nesfirsit imi puteti spune ce as putea face ca eu sint in spania si un am cum sa-l duc la o reprezentanta sa mi-l repare multumesc anticipat
    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  3. #3
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sorin0681 View Post
    buna am un abonament digi si e aparatul stricat am facut rost de alt aparat identic un stiu exact ce model e dar e din cele vechi asemanator cu cele cu 2 cartele dar asta e doar cu una am schimbat sursa din celalalt care functioneaza dar are abonamentul anulat si am urmatoarea problema se aprinde incearca sa descarce softul si se stinge total dureaza intre 5 si 10 sec si continua asa la nesfirsit imi puteti spune ce as putea face ca eu sint in spania si un am cum sa-l duc la o reprezentanta sa mi-l repare multumesc anticipat
    Contacteaza-l pe userul @harry75 e tot in Spania si o sa te ajute

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mariuss View Post
    Contacteaza-l pe userul @harry75 e tot in Spania si o sa te ajute
    mai bine pe gabrielD, omul acesta este o adevarata enciclopedie
    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  5. #5
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gabriel nu e in Spania in schimb harry75 e si te poate ajuta

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mariuss View Post
    Gabriel nu e in Spania in schimb harry75 e si te poate ajuta
    vezi ca nu stii ?
    gavrielD este omniprezent
    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  7. #7
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sorin0681 View Post
    buna am un abonament digi si e aparatul stricat am facut rost de alt aparat identic un stiu exact ce model e dar e din cele vechi asemanator cu cele cu 2 cartele dar asta e doar cu una am schimbat sursa din celalalt care functioneaza dar are abonamentul anulat si am urmatoarea problema se aprinde incearca sa descarce softul si se stinge total dureaza intre 5 si 10 sec si continua asa la nesfirsit imi puteti spune ce as putea face ca eu sint in spania si un am cum sa-l duc la o reprezentanta sa mi-l repare multumesc anticipat
    deci ai schimbat sursa din cel fara abonament{ cel de rezerva } in cel cu defect - care este inregistrat la abonament

    incepe sa booteze si se opreste.

    defectul este pe placa , si nu la sursa!
    deci la placa rec cu abomanent trebuie sa indepartezi defectul de pe placa , intr-un service autorizat.
    ai o piesa in scurt, pe placa.
    ==============
    mai este o solutie sa copiezi memoriile din cel defect- si sa le scrii pe cel cumparat de rezerva-dar are placa buna---- dar este mai complicat.

  8. #8
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by strike_gabriel View Post
    mai este o solutie sa copiezi memoriile din cel defect- si sa le scrii pe cel cumparat de rezerva-dar are placa buna---- dar este mai complicat.
    Science-Fiction gabrieleeeeeee... please help
    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  9. #9
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3,247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sorin0681 View Post
    buna am un abonament digi si e aparatul stricat am facut rost de alt aparat identic un stiu exact ce model e dar e din cele vechi asemanator cu cele cu 2 cartele dar asta e doar cu una am schimbat sursa din celalalt care functioneaza dar are abonamentul anulat si am urmatoarea problema se aprinde incearca sa descarce softul si se stinge total dureaza intre 5 si 10 sec si continua asa la nesfirsit imi puteti spune ce as putea face ca eu sint in spania si un am cum sa-l duc la o reprezentanta sa mi-l repare multumesc anticipat
    In primul rand, trebuie sa fii clar in exprimare, eu inteleg ca ai 2 aparate, unul cu 1 cartela, altul cu 2 cartele.
    Cel cu 2 cartele e stricat si cel cu 1 cartela se intrerupe dupa 5-10 sec. cand incearca sa faca update.

    Prima oara scoate cartela si vezi daca se mai intrerupe, a doua oara, fii sigur ca manifestarea asta e tot un defect, foarte probabil la condensatorii de pe placa.
    Deschide aparatul si verifica organoleptic, apoi verifica tensiunile (sint scrise pe placa).
    In mod cert ai probleme la condensatorii de pe placa.

  10. #10
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gabrield View Post
    In primul rand, trebuie sa fii clar in exprimare, eu inteleg ca ai 2 aparate, unul cu 1 cartela, altul cu 2 cartele..
    gabrieleeee, nu esti domnle atent la detalii ce faci ? te-am laudata atat
    omul are doua aparate, dar nu are nici un aparat cu 2 cartele, are doar un aparat care seamana cu cel cu 2 cartele, mancatzash, ce facem ?

    unde-i bah ala de corecta tot internetul ? unde esti moldoveneeeee....? garliceeeee ?
    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  11. #11
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3,247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai eu ce spuneam sa fie clar in exprimare ?

    Ca exemplu, de retinut si pentru altii, eu asa as fi pus intrebarea :

    Am un aparat Digi care e stricat si am gasit altul care nu merge.
    Ce sa fac ?

  12. #12
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gabrield View Post
    eu asa as fi pus intrebarea :
    Am un aparat Digi care e stricat si am gasit altul care nu merge.
    Ce sa fac ?
    trebuie sa-l rogi si tu pe garlic, sa-ti formuleze intrebarile
    care este diferenta intre stricat si nu merge ? mai ales acum, cand cuvantul cheie este "functioneza" ?
    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc tuturr pt raspunsuri o sa incerc sa caut condensatorul care nu functioneaza sper sa fie doar asta pt cei care nu au inteles bine am zis ca am 2 rec identice dar nu stiu ce model sint si ca sint asemanatoare cu cel de 2 cartele

  14. #14
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu scrie nimic pe ele in afara de DIGI inseamna ca sunt 3169 ... Poti pune o poza cu receptoarele ...
    Acum , ai zis ca ai schimbat sursa , ma gandesc ca sursa celui pe abo s-a stricat la un moment dat ... si banuiesc ca celalalt cu sursa buna a fost functional cum trebuie ...
    Mai trebuie detalii , cum s-a stricat sau ce nu a mai mers la cel cu abo de ai schimbat sursa ?
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  15. #15
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by -=SAT=- View Post
    Science-Fiction gabrieleeeeeee... please help
    daca sunt identice rec
    se poate copia memoriile din unul in altul fara probleme

    poate pentru uni este SF {inca }
    pentru alti nu mai este de mult SF,.... este reality

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top