Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default Dual SIM si traficul de date

    Cei care folosesc telefoane dual SIM poate ma lumineaza si pe mine. Cum se gestioneaza traficul de date? Selectezi APN-ul din reteaua dorita? Si ce se intampla cu traficul de date daca primesti un apel pe SIM-ul de pe cealalta retea?

    Ideea e ca m-am saturat sa car doua telefoane dupa mine si voi trece la un dual SIM, probabil un Galaxy Mega. Ideea e ca doar pe unul din numere am pachet de trafic de date si n-as vrea sa-mi haleasca creditul de pe celalalt numar, care e prepaid si nu are optiune de trafic de date.

    Hai multam!

  2. #2
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La android setezi sim-ul pe care vrei sa il foloseasca pentru internet. De trecut pe celalant sim nu trece.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  3. #3
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa traiti sa infloriti Multam mult!

  4. #4
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Corect ar fii sa aibe setari date pentru amindoua sim-urile

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,404
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am si eu un OT5020D primul slot stie si 3G/HSDPA, al doilea doar EDGE/GPRS. Cand o sa introduci sim-urile o sa te puna sa alegi care cartela va fi folosita pentru apeluri/mesaje, care pentru internet(sau ce stiu eu, pe una doar voce, pe a doua mesaje si internet). Android-urile vin deja setate, deci nu ar trebuii sa fie probleme legate de APN-uri. Cel putin, eu pana acum nu am avut vreun telefon care sa imi dea probleme cu setarile de internet.
    5W-4W-3,1E-5E-9E-10E-13E-16E-19.2E-39E-42E-45E-46E-52E

    Digi Cablu/Digi Satelit Extra complet/Tivusat/UPC Optim HD
    ATX-91 + LNA177
    Yagi 3elemente vertical + dipol deschis orizontal @10m 87.5-108.0 FM
    My Youtube channel

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,590
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu stiu sa foloseasca 3g pe ambele cartele
    DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

  7. #7
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Banuiesc ca va trebui un telefon dublu sa mearga amindoua GSM si date,nu? Setari nu se fac doar din software,trebuie si suport hardware,la urma urmei e un mini computer fiecare smartphone,e logic ...

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,404
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yo3fuu3 View Post
    nu stiu sa foloseasca 3g pe ambele cartele
    Pana acum nu am butonat vreun telefon dual sim cu 3g pentru ambele cartele.Al meu are 3G doar pentru primul slot.
    5W-4W-3,1E-5E-9E-10E-13E-16E-19.2E-39E-42E-45E-46E-52E

    Digi Cablu/Digi Satelit Extra complet/Tivusat/UPC Optim HD
    ATX-91 + LNA177
    Yagi 3elemente vertical + dipol deschis orizontal @10m 87.5-108.0 FM
    My Youtube channel

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    doar unul din carduri merge pentru trafic de date[3g]/daca de exemplu esti pe net si suna celalalt sim poti vorbi si apoi reintri pe net de unde ai ramas fara probleme

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    488
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mi-am cumparat o chiftea de eboda dual sim.dar vreau sa zic ca merge impecabil.il am de 3 saptamani si nu s-a blocat niciodata. Am avut o gramada de tel. smart dar toate se mai blocau.Ambele simuri pot fi folosite pt date.Am pus un sim de vodafone si unul de rds.Setezi foarte usor ( in bara de sus) care sim sa fie de date, sau niciunul.A mers chiar si cu un sim de rds ditr-un stick.e ca si cum as fi avut net de la vodafone.Si e tel storm 100 cel ieftin.Cand vrei sa suni apesi pe nr de tel si te intreaba de pe ce retea sa suni. La samsung e complicat trebuie sa ii zici simul default, si daca vrei sa suni de pe celalalt trebuie sa te duci in setrai, complicat. Plus ca nu merg datele decat in sim 1.Merg toate functiile impecabil, m-am mirat si eu.E cam utatel, dar face treaba buna pe tel. Nu stiu filme si jocuri ca nu am timp de asaceva.la 600 lei zic ca merita toti banii

  11. #11
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multam de info dar astia de aici din Golf n-au auzit decat de ebola, de eboda nu
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    488
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ca se face modelul asta si sub alta denumire, dar nu mai tin minte cum se numea.Prin italia parca. Dar nu stiu daca softul e la fel.Oricum ce mare lucru sa-ti trimita cineva o bucata.

  13. #13
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Probabil ca-l pot gasi pe alibaba, cu siguranta eboda cumpara containere intregi de telefoane din china, le branduiesc, le resofteaza si dup-aia le vand ca productie proprie
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  14. #14
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am luat pana la urma Samsung Galaxy Win / Grand Quattro. E asemanator S3 si deocamdata functioneaza ok. Sa vad cu bateria cum e.
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top