Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2

Thread: Liga 2

 1. #1
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Sep 2012
  Location
  CARANSEBES
  Posts
  183
  Posts Thanks / Likes

  Default Liga 2

  Mai sunt doar câteva zile până la începerea noului sezon din liga secundă, iar haosul nu domneşte doar la cluburi şi la componenţa seriilor, ci şi în ce priveşte drepturile TV. FRF a lăsat cluburile să-şi vândă individual drepturile, dar deocamdată puţine contracte sunt semnate.

  Postul public e cel mai activ până acum. „Singura echipă cu care am semnat până acum este CS U Craiova, dar mai avem 4-5 echipe în negocieri. Sumele care s-au vehiculat, de 80-90.000 de euro, sunt lipsite de fundament“, spune Emil Hossu-Longin, director interimar sport la TVR. Conform informaţiilor ProSport , cea mai bună ofertă a fost făcută Rapidului, undeva în jurul a 50.000 de euro, plus spaţiu publicitar. CS U Craiova, echipa Primăriei, a semnat deja contractul pentru aproximativ 45.000 de euro, astfel că practic postul public de televiziune sponsorizează o echipă susţinută tot din fonduri publice! Gurile rele susţin chiar că interesul a fost de ordin politic chiar mai mult decât financiar: acela de a asigura o vizibilitate mai mare echipei Primăriei în competiţia cu Universitatea lui Mititelu. Conform unor surse însă acesta a şi solicitat sume absurde pentru televizarea echipei lui, 50.000 de euro doar pentru derby-ul cu cealaltă Universitate din etapa a doua!

  „Discutând strategic pentru noi, ne-am orientat către oraşele unde avem studiouri teritoriale astfel încât costurile de producţie să fie cât mai mici“ , este explicaţia oficială a lui Hossu-Longin. Foarte interesant, TVR a ales să ofere două spaţii orare pentru liga secundă sâmbăta: ora 11:00 pe TVR 3 şi ora 21:00 pe TVR 1! Astfel, în prime-time sâmbăta, când majoritatea televiziunilor generaliste oferă divertisment, TVR1 va difuza fotbal din liga a doua. Unde sunt zilele cu Surprize, surprize!?

  TVR mai negociază cu Bacău, Iaşi, Farul şi Tg. Mureş, echipă care e în negocieri şi cu Digi alături de Bihor, Olimpia Satu Mare, Reşiţa şi Vâlcea. Postul public nu oferă mai mult de 1.000 - 1.500 pentru echipele „mici“, astfel că e posibil să mai apară televiziuni-surpriză în discuţii.
  CAMPIONI AM FOST CAMPIONI VOM FII STEAUA BUCURESTIII

 2. #2
  Banned Expert
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Jul 2004
  Location
  Bucuresti
  Posts
  3,247
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Corect era sa pui si sursa de unde ai copiat stirea :

  http://www.prosport.ro/fotbal-intern...-time-11290573

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top